YUKI Taro GP2 alınır mı?

racing tipinde ne öneririsiniz 125cc
Önermem, 125cc raicing ile sadece cahil Ergen kızları tavlarsınız. Çekemez o kasayı, naked makinalar daha güzel gidiyor ns125 qj srk125s gibi

Önermem, 125cc raicing ile sadece cahil Ergen kızları tavlarsınız. Çekemez o kasayı, naked makinalar daha güzel gidiyor ns125 qj srk125s gibi
kızla işim olmaz ben kendim daha çok güzel buluyordum naked da hoş güzel ama direksiyon düz gibi ve aynalar çok yakın geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu dediklerinizin 2.elde 90k ya bulabilirmiyim peki

kızla işim olmaz ben kendim daha çok güzel buluyordum naked da hoş güzel ama direksiyon düz gibi ve aynalar çok yakın geliyor

bu dediklerinizin 2.elde 90k ya bulabilirmiyim peki
Tabikide bulursun o fiyatlara

birde bu dediğniz 2 motorda yakınımda 2.el yok

ama aradığım şehirlerde yok yakınımda
Motor öyle illaki şehrinde bakacağın bir şey değilki ben abilerimle 4 5 motor aldım hiçbiri şehrimden değildi 1500 gibi paralara otobusle getirirler

2. el olmadıktan sonra alınabilir. Çünkü garanti olayı çok önemli. Bazı servisler kasıtlı olarak 2 yıl geçtikten sonra motosikleti bozuyor. O durumda garanti bitse bile kullanım ömrü 10 yılı tamamlayamadığı için dava açıp misliyle değişim isteyebiliyorsunuz. Ayrıca o motor ABS li olması çok iyi. ABS olan her motosiklet alınabilir

2. el olmadıktan sonra alınabilir. Çünkü garanti olayı çok önemli. Bazı servisler kasıtlı olarak 2 yıl geçtikten sonra motosikleti bozuyor. O durumda garanti bitse bile kullanım ömrü 10 yılı tamamlayamadığı için dava açıp misliyle değişim isteyebiliyorsunuz. Ayrıca o motor ABS li olması çok iyi. ABS olan her motosiklet alınabilir
ha benim bütçe anca 2.ele yetiyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,162
Üyeler
183,394
Son üye
M.Bedirhan
Geri