- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şu yakışıklık hiçbirinde yok
buda bizzat bizim ilanımız hocamhocam siz cb125fin görüntüsüne bakmadınız mı??
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleVALLAHİ HONDA DAHA YAKIŞIKLI GÖZ VAR NİZAM VAR Bİ ŞU SİZİN DEDİĞİNİZ RKSYE BAKIN Bİ HONDAYA
Mesaj otomatik birleştirildi:
KANKA ADAM 2 YILDA 120K BİRİKTİRDİM DİYOR nereye yükseltiyor ki adamın yükseltmesi için satarken değer kaybetmeyecek motora ihtiyacı var ki yükseltebilsin
tabloya ihtiyacınız varsa fiyatı biraz pahalı daha uygun tablolarda mevcut kullanacaksanızda bunlara bakmayın zatenHocam şu yakışıklık hiçbirinde yok
Tablo neybuda bizzat bizim ilanımız hocam
tabloya ihtiyacınız varsa fiyatı biraz pahalı daha uygun tablolarda mevcut kullanacaksanızda bunlara bakmayın zaten
Tvs benim drift arkadaşımın ikiside gayet güzel yakışıklı motorlar
Nasıl sizin ilanınızbuda bizzat bizim ilanımız hocam
tabloya ihtiyacınız varsa fiyatı biraz pahalı daha uygun tablolarda mevcut kullanacaksanızda bunlara bakmayın zaten
cb125f motosiklet galerisiyiz hocam bizNasıl sizin ilanınız
He ama benim attığım motor cb değilkicb125f motosiklet galerisiyiz hocam biz
ben kendi attığımdan bahsettim sağlam motor yazanHe ama benim attığım motor cb değilki
Hocam attığım linkdeki motora baktınız mıben kendi attığımdan bahsettim sağlam motor yazan
her neyse hocam para sizin sürecek sizsiniz siz rks 125r a yakışıklı diyip cb125fi beğenmediniz ben daha bir şey demek istemiyorum hayırlı akşamlar
attığınız motor tamamiyle dış görünüşten ibaret bahsettiğiniz bütçeyle öyle bi motor bulamazsınız hocamHocam attığım linkdeki motora baktınız mı
O motora benzer yokmu hiç motor
Hocam çok teşekkürler bana laf anlatmak için uğraşıyorsun ama bir şey daha sorcam youtubede diğer forum sayfalarında 2 sene filan kullanmış ama sorun görmemiş kullanıcalar var bunların bakımını mı düzenli yaptırıyorlarattığınız motor tamamiyle dış görünüşten ibaret bahsettiğiniz bütçeyle öyle bi motor bulamazsınız hocam
para eskisi kadar değerli değil maalesef attığınız motorda alınmayacak bir motor tipe bu kadar takılmayın sizin 2 yılınızdan değerli değil o tip 2 yılınızı bu motoru almaya verdikten sonra oturup her hafta sanayide motoru izlerken pekte mutlu olmazsınız maalesef
Tamamen milli piyango gibi düşünün hocamHocam çok teşekkürler bana laf anlatmak için uğraşıyorsun ama bir şey daha sorcam youtubede diğer forum sayfalarında 2 sene filan kullanmış ama sorun görmemiş kullanıcalar var bunların bakımını mı düzenli yaptırıyorlar