Neler Yeni

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
ismail sağlam
hocam siz cb125fin görüntüsüne bakmadınız mı??
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleVALLAHİ HONDA DAHA YAKIŞIKLI GÖZ VAR NİZAM VAR Bİ ŞU SİZİN DEDİĞİNİZ RKSYE BAKIN Bİ HONDAYA
Mesaj otomatik birleştirildi:

KANKA ADAM 2 YILDA 120K BİRİKTİRDİM DİYOR nereye yükseltiyor ki adamın yükseltmesi için satarken değer kaybetmeyecek motora ihtiyacı var ki yükseltebilsin
buda bizzat bizim ilanımız hocam
Alıntıyı görüntüleDrift

Bizzat arkadaşımın

Hocam şu yakışıklık hiçbirinde yok
tabloya ihtiyacınız varsa fiyatı biraz pahalı daha uygun tablolarda mevcut kullanacaksanızda bunlara bakmayın zaten

ErenAltun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Necat Eren Altun
Alıntıyı görüntüleDrift

Bizzat arkadaşımın
20241008_190300.jpg

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle

tabloya ihtiyacınız varsa fiyatı biraz pahalı daha uygun tablolarda mevcut kullanacaksanızda bunlara bakmayın zaten
Tablo ney

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle

Nasıl sizin ilanınız

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
ismail sağlam
He ama benim attığım motor cb değilki
ben kendi attığımdan bahsettim sağlam motor yazan

her neyse hocam para sizin sürecek sizsiniz siz rks 125r a yakışıklı diyip cb125fi beğenmediniz ben daha bir şey demek istemiyorum hayırlı akşamlar

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle
ben kendi attığımdan bahsettim sağlam motor yazan

her neyse hocam para sizin sürecek sizsiniz siz rks 125r a yakışıklı diyip cb125fi beğenmediniz ben daha bir şey demek istemiyorum hayırlı akşamlar
Hocam attığım linkdeki motora baktınız mı

O motora benzer yokmu hiç motor

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
ismail sağlam
Hocam attığım linkdeki motora baktınız mı

O motora benzer yokmu hiç motor
attığınız motor tamamiyle dış görünüşten ibaret bahsettiğiniz bütçeyle öyle bi motor bulamazsınız hocam
para eskisi kadar değerli değil maalesef attığınız motorda alınmayacak bir motor tipe bu kadar takılmayın sizin 2 yılınızdan değerli değil o tip 2 yılınızı bu motoru almaya verdikten sonra oturup her hafta sanayide motoru izlerken pekte mutlu olmazsınız maalesef

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle
attığınız motor tamamiyle dış görünüşten ibaret bahsettiğiniz bütçeyle öyle bi motor bulamazsınız hocam
para eskisi kadar değerli değil maalesef attığınız motorda alınmayacak bir motor tipe bu kadar takılmayın sizin 2 yılınızdan değerli değil o tip 2 yılınızı bu motoru almaya verdikten sonra oturup her hafta sanayide motoru izlerken pekte mutlu olmazsınız maalesef
Hocam çok teşekkürler bana laf anlatmak için uğraşıyorsun ama bir şey daha sorcam youtubede diğer forum sayfalarında 2 sene filan kullanmış ama sorun görmemiş kullanıcalar var bunların bakımını mı düzenli yaptırıyorlar

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
ismail sağlam
Hocam çok teşekkürler bana laf anlatmak için uğraşıyorsun ama bir şey daha sorcam youtubede diğer forum sayfalarında 2 sene filan kullanmış ama sorun görmemiş kullanıcalar var bunların bakımını mı düzenli yaptırıyorlar
Tamamen milli piyango gibi düşünün hocam
Binlerce kişi bilet alır ama interneti açıp baktığınızda sadece kazanan bir kaş kişiyi görürsünüz :)

Top Bottom