Neler Yeni

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle
Tamamen milli piyango gibi düşünün hocam
Binlerce kişi bilet alır ama interneti açıp baktığınızda sadece kazanan bir kaş kişiyi görürsünüz :)
Hocam peki 100k bandında Honda harici😅 srk gibi duran motor varmı

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
ismail sağlam
Japon dışında hiçbir zaman motor önermedim önermeye ihtiyaç duymadım Japonlarlarda da attiginiz tarzda motorlar 200.000’den başlar ikinci el olarak o tarz bir motor istiyorsanız paranızı toparlamaya devam edin veya Rks’i alıp bundan sonraki zamanlarda elinize geçen paralarla sanayilerde dolaşın

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,631
İsim
Emre
Discord
necromancerr
srk gibi duran racing makina bulamazsın tvs raider 125 bakabilirsin (Cb125F almak istemiyorsan) tek alternatifin o diyebilirim

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle
Japon dışında hiçbir zaman motor önermedim önermeye ihtiyaç duymadım Japonlarlarda da attiginiz tarzda motorlar 200.000’den başlar ikinci el olarak o tarz bir motor istiyorsanız paranızı toparlamaya devam edin veya Rks’i alıp bundan sonraki zamanlarda elinize geçen paralarla sanayilerde dolaşın
Hocam sanayi sanayi diyorsun haklısın ama her marş bastığımda bir sıkıntıylamı karşılaşcam ay da bir iki arıza verse gider yaptırırım yeter

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
ismail sağlam
Hocam sanayi sanayi diyorsun haklısın ama her marş bastığımda bir sıkıntıylamı karşılaşcam ay da bir iki arıza verse gider yaptırırım yeter
hiç olmayacak bi yerde bir kez arıza yapsa 5000çekici masrafınız olur zaten 2 ay çalışıp bi çekicimi çıkaracaksınız ayda 1 2 arıza bile en az 3000 tutar her ay kazancınızı sanayiye verip mekanlarda kızların size Birşeyler ısmarlamasını bekleyin hocam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,521
Üyeler
165,365
Son üye
Cio4
Top Bottom