Neler Yeni

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,597
İsim
Deniz Bey
Rks den uzak dur bence en kötü bajaj sonra Japonlar ,illa Çinli olacaksa kötünün iyisi CF moto olur

Gerçi A1 için 125 lik vitesli yok bajaj da cf de 🤔 yapcak bişey yok gibi bütçene uygun olan hangi marka modeller varsa beğendiğin aralarından tavsiye verelim:)

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Eagle
Rks den uzak dur bence en kötü bajaj sonra Japonlar ,illa Çinli olacaksa kötünün iyisi CF moto olur
Hocam birileri diyor sizin gibi Çin den mal alınmaz e iyi ozaman 2017 Honda alalım diyorum yok o da çok eski diyorlar ben neyi seçeyim artık adam gibi bir seçeneğe ihtiyacım var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçi A1 için 125 lik vitesli yok bajaj da cf de 🤔 yapcak bişey yok gibi bütçene uygun olan hangi marka modeller varsa beğendiğin aralarından tavsiye verelim:)
Hocam srk125 mı cbr125r mı ama 2016 model 40 bin km'de

Son düzenleme:

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Arda doğan
Kanki mecburum şimdi ya şarjlı ya da motor almam lazım işe gidip gelirken bir araç lazım
Scooter al? Hem vites atmaya frenlemeye sürmeye dikkatede alışırsın sonra onu satan a2 ehliyet ve adam akıllı bi motor alırsın scooterlar çok yakmazda

eneskaya6

80+ Silver
Çok takma rks alınır gencsin az şekli olsun ayağını yerden kessin istiyorsun bu kadar zaten. Sıfır almanı önermem sadece o da şu yüzden ikinci eli baya düşük bu motorların ikinci el piyasası ölü gibi bişey 120 bayiden cikardığını yarın 100e satamazsın gibi. Düşük km uyguna bulursan al 1/2 sene kullanır öğrenir satarsin zaten.Kaza maza parca bekleme olayları bomboş safsata bmw aracımla kaza yaptım 1 ay far bekledim milyon dolar yatırımı olan firma kac tane bayisi var kac yildir ülkede ama parça stoğu cok tutmuyorlar.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Eagle
Çok takma rks alınır gencsin az şekli olsun ayağını yerden kessin istiyorsun bu kadar zaten. Sıfır almanı önermem sadece o da şu yüzden ikinci eli baya düşük bu motorların ikinci el piyasası ölü gibi bişey 120 bayiden cikardığını yarın 100e satamazsın gibi. Düşük km uyguna bulursan al 1/2 sene kullanır öğrenir satarsin zaten.Kaza maza parca bekleme olayları bomboş safsata bmw aracımla kaza yaptım 1 ay far bekledim milyon dolar yatırımı olan firma kac tane bayisi var kac yildir ülkede ama parça stoğu cok tutmuyorlar.
Hocam aynen öyle ya zaten ben 19 Ümran sonra arabaya geçicem 2 sene götürse yeter bana ama sıkıntısı 2 sene sonra ben satarken nerdeyse bedavaya vercem herhalde ve de parça sıkıntısı her sektörde var parça fiyatlarıda uygun diye biliyorum birde takoz taktırırrım acemi olduğum için ve kafamı kurcalayan diğer motor CBR 125r acaba bundanmı alsam diye düşünüyorum eski ama en azından hergun acaba arıza çıkartırmı korkusu ile binmem diye düşünüyorum

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
o paraya hem telefon hem motosiklet almaktansa motosikleti almak daha mantıklı. pulsar 125 bakabilirsin. ehliyetin yetiyorsa dominar d250 de bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Ferhat ÜZÜM
İlk defa motor alacağım daha motor kullanımını bile çok iyi bilmiyorum kuzenim sr 250'lik kullanıyor sana öğretirim önemli değil sen motoru almaya bak diyor ve bana RKS 125r ı öneriyor bütçem 60 70k arası yaşım 17 A1 ehliyet alacağım sizce bu motor nasıl öncelikle motor bilgim sıfır ve diğer baktığım motorlar arasından en güzel duranı bu en çok 3 şikayeti var vites düşmüyor parça geç geliyor (parça fiyatları uygun mu?) arıza ışığı yakıp duruyor başka önereceğiniz motor var mı?
Ybr alabilirsin Yamaha Ybr ler tutuluyor diye biliyorum çekişi de iyi galiba en çok tutulan hangi modeli pek biliyorum ama biraz eskidir fiyatları da tam bilmiyom ybr lerin veya taksitle TVS Raider alabilirsin o da güzel gider ama arka fren kampana bayiden çıkarken ayarlattır veya evde ayarlarsın basit zaten bazı bayiler 12 veya 6 ay vadesiz taksit yapıyor ama tipi pek iyi değildir de tıp istiyorsan drift al ama TVS kadar gitmez ve TVS nin blogu daha sağlam

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Göktuğ Demircan

ns125 var hocam bajajada
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci el 70 e falan yeni kasa ns125 bakabilirsin abisi ns200 e cok benziyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,145
Üyeler
165,472
Son üye
akayen