- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam herkes parçası bulunmuyor demiş baya ama siz nasıl temin ediyorsunuzben 11 ay kullandım rks 125 öncelikle yakıt muhteşem,malzeme kalitesi bence uçmuyor ama ben 11 ay aktif olarak sorunsuz kullandım,parçasıda çook rahat bulunuyor. saan tavsiyem 0 almaktansa 2. el alman çünkü 0 motorla 2.el motorda fiyat makası çok fazla mesala şuan rks 125 hatay'da taksitli 67 bin lira iken 2.eli 50 civar . Pulsar rs200 0'ı 172 bin iken 2.el 5k km olanlar 100-105 arası
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satma işine çok karlı bakmıyorum zaten birşeyde biniyorum yipratıyorum ve değer kaybediyor gayet normal bencehocam ben size dostane şekilde bütçenizi biraz zorlasada en iyi seçeneği sundum tercih tabii ki sizin ama yukarıdaki arkadaşında dediği gibi bi motoru sadece 5000 kullanıp 70 bin lira zarar etmeniz bile almamak için yeterli bi sebep
fakat ne alırsanız hayırlı olsun şimdiden tekerinize taş değmesin
Hocam nasıl 67 bin TL sıfırı 135 bin TL olması lazım oda nakitben 11 ay kullandım rks 125 öncelikle yakıt muhteşem,malzeme kalitesi bence uçmuyor ama ben 11 ay aktif olarak sorunsuz kullandım,parçasıda çook rahat bulunuyor. saan tavsiyem 0 almaktansa 2. el alman çünkü 0 motorla 2.el motorda fiyat makası çok fazla mesala şuan rks 125 hatay'da taksitli 67 bin lira iken 2.eli 50 civar . Pulsar rs200 0'ı 172 bin iken 2.el 5k km olanlar 100-105 arası