Neler Yeni

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle
ben 11 ay kullandım rks 125 öncelikle yakıt muhteşem,malzeme kalitesi bence uçmuyor ama ben 11 ay aktif olarak sorunsuz kullandım,parçasıda çook rahat bulunuyor. saan tavsiyem 0 almaktansa 2. el alman çünkü 0 motorla 2.el motorda fiyat makası çok fazla mesala şuan rks 125 hatay'da taksitli 67 bin lira iken 2.eli 50 civar . Pulsar rs200 0'ı 172 bin iken 2.el 5k km olanlar 100-105 arası
Hocam herkes parçası bulunmuyor demiş baya ama siz nasıl temin ediyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben size dostane şekilde bütçenizi biraz zorlasada en iyi seçeneği sundum tercih tabii ki sizin ama yukarıdaki arkadaşında dediği gibi bi motoru sadece 5000 kullanıp 70 bin lira zarar etmeniz bile almamak için yeterli bi sebep

fakat ne alırsanız hayırlı olsun şimdiden tekerinize taş değmesin
Satma işine çok karlı bakmıyorum zaten birşeyde biniyorum yipratıyorum ve değer kaybediyor gayet normal bence

ben 11 ay kullandım rks 125 öncelikle yakıt muhteşem,malzeme kalitesi bence uçmuyor ama ben 11 ay aktif olarak sorunsuz kullandım,parçasıda çook rahat bulunuyor. saan tavsiyem 0 almaktansa 2. el alman çünkü 0 motorla 2.el motorda fiyat makası çok fazla mesala şuan rks 125 hatay'da taksitli 67 bin lira iken 2.eli 50 civar . Pulsar rs200 0'ı 172 bin iken 2.el 5k km olanlar 100-105 arası
Hocam nasıl 67 bin TL sıfırı 135 bin TL olması lazım oda nakit

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
ismail sağlam
Hocam herkes parçası bulunmuyor demiş baya ama siz nasıl temin ediyorsunuz

Satma işine çok karlı bakmıyorum zaten birşeyde biniyorum yipratıyorum ve değer kaybediyor gayet normal bence

Hocam nasıl 67 bin TL sıfırı 135 bin TL olması lazım oda nakit
hocam honda değer kaybetmiyor işte tl bi müşterimiz 100.000km pcxini 80 bine sattı (100 bine almıştı)
üstüne 54 bin lira ekleyip aralık ayında 0km aldı

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle
hocam honda değer kaybetmiyor işte tl bi müşterimiz 100.000km pcxini 80 bine sattı (100 bine almıştı)
üstüne 54 bin lira ekleyip aralık ayında 0km aldı
Şimdi kuzenime sordum oda bu fiyata en iyi motor rks diyo (görüntüye önem veriyo) malzeme kalitesi iyi değilmiş vites vs düşmüyor dedim bakımlarını yaptırmazsan öyle olur diyo

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
ismail sağlam
1736969163324.png
1000 km önce ön varyator ve debriyaj balatası varyator de biraz keyfi degismesem degismezdim yani sorun yoktu
99 bine kadar sadece rutin bakımla kullanılmış bir motor başka bir şey demiyorum hocam :)

Şimdi kuzenime sordum oda bu fiyata en iyi motor rks diyo (görüntüye önem veriyo) malzeme kalitesi iyi değilmiş vites vs düşmüyor dedim bakımlarını yaptırmazsan öyle olur diyo
hondayla aynı kefeye koymaya utanmıştır o yüzden en iyisi diyordur :D

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Reis biliyoz çin kötü bendede var ama sen drift al en azından piyasası parçası var zaten yetmicek sana belli süre sonra kolay, hızlı satarsın geçersin mt ye a2 alınca.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle
Reis biliyoz çin kötü bendede var ama sen drift al en azından piyasası parçası var zaten yetmicek sana belli süre sonra kolay, hızlı satarsın geçersin mt ye a2 alınca
Ya böyle adam akıllı bakılmış 7 8k da bir motor alsam bende düzgün binsem bakımlarını aksatmadan olmazmı
Parça sıkıntısı çoğu markada varmış zaten

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
ismail sağlam
Honda harici bir şey alma.
çok şükür beni anlayan birisi geldi şuraya herkes çin motoru tavsiye ediyor sırayla kalbim sıkıştı

Ya böyle adam akıllı bakılmış 7 8k da bir motor alsam bende düzgün binsem bakımlarını aksatmadan olmazmı
Parça sıkıntısı çoğu markada varmış zaten
hocam çin motorundan memnun kalmazsınız ayağınızı yerden keser ama o paraların üzerine çıksanızda ayağınız yerden kesilir bu motorları almanıza gerek yok

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle
çok şükür beni anlayan birisi geldi şuraya herkes çin motoru tavsiye ediyor sırayla kalbim sıkıştı

hocam çin motorundan memnun kalmazsınız ayağınızı yerden keser ama o paraların üzerine çıksanızda ayağınız yerden kesilir bu motorları almanıza gerek yok
Hocam peki size soruyorum arkadaşlarla otururduk bir yere motor sağlam ama görüntüsü kötü olunca olmazki rks gibi görünen ve sağlam olan hiçmi motor yok ya

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Çin motoru iyi diyen yok şuan o paraları vermek mantıksız bence adam a 2 alınca zaten yükseltecek ucuz yollu gayet işini görecek motor drift şuan sanki açacağı masraf 40 50 bin lira taş çatlasa en fazla 10000 km yapsa a2 alana kadar ne çıkartabilir ki çevremde çok var kullanan ne olur tel koparır kaliper düşer bunlar için o kadar fazla para verip honda almasına gerek yok he a2 den sonra bencede çin alma

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
ismail sağlam
Hocam peki size soruyorum arkadaşlarla otururduk bir yere motor sağlam ama görüntüsü kötü olunca olmazki rks gibi görünen ve sağlam olan hiçmi motor yok ya
hocam siz cb125fin görüntüsüne bakmadınız mı??
1736970009956.png
1736970043181.png
VALLAHİ HONDA DAHA YAKIŞIKLI GÖZ VAR NİZAM VAR Bİ ŞU SİZİN DEDİĞİNİZ RKSYE BAKIN Bİ HONDAYA

Çin motoru iyi diyen yok şuan o paraları vermek mantıksız bence adam a 2 alınca zaten yükseltecek ucuz yollu gayet işini görecek motor drift şuan sanki açacağı masraf 40 50 bin lira taş çatlasa en fazla 10000 km yapsa a2 alana kadar ne çıkartabilir ki çevremde çok var kullanan ne olur tel koparır kaliper düşer bunlar için o kadar fazla para verip honda almasına gerek yok he a2 den sonra bencede çin alma
KANKA ADAM 2 YILDA 120K BİRİKTİRDİM DİYOR nereye yükseltiyor ki adamın yükseltmesi için satarken değer kaybetmeyecek motora ihtiyacı var ki yükseltebilsin

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Eagle
hocam siz cb125fin görüntüsüne bakmadınız mı??
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleVALLAHİ HONDA DAHA YAKIŞIKLI GÖZ VAR NİZAM VAR Bİ ŞU SİZİN DEDİĞİNİZ RKSYE BAKIN Bİ HONDAYA

KANKA ADAM 2 YILDA 120K BİRİKTİRDİM DİYOR nereye yükseltiyor ki adamın yükseltmesi için satarken değer kaybetmeyecek motora ihtiyacı var ki yükseltebilsin
Ya yalnız çıraklık dönemimde 2 yılda 120k biriktirdim ama şimdi ustalık dönemine giriyorum her şey değişecek ayda 15 20k atarım Kenera

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
1736970227581.png
Drift

Bizzat arkadaşımın

Top Bottom