- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam peki 100k bandında Honda harici srk gibi duran motor varmıTamamen milli piyango gibi düşünün hocam
Binlerce kişi bilet alır ama interneti açıp baktığınızda sadece kazanan bir kaş kişiyi görürsünüz
Hocam peki 100k bandında Honda harici srk gibi duran motor varmıTamamen milli piyango gibi düşünün hocam
Binlerce kişi bilet alır ama interneti açıp baktığınızda sadece kazanan bir kaş kişiyi görürsünüz
Japon dışında hiçbir zaman motor önermedim önermeye ihtiyaç duymadım Japonlarlarda da attiginiz tarzda motorlar 200.000’den başlar ikinci el olarak o tarz bir motor istiyorsanız paranızı toparlamaya devam edin veya Rks’i alıp bundan sonraki zamanlarda elinize geçen paralarla sanayilerde dolaşınHocam peki 100k bandında Honda harici srk gibi duran motor varmı
srk gibi duran racing makina bulamazsın tvs raider 125 bakabilirsin (Cb125F almak istemiyorsan) tek alternatifin o diyebilirimHocam peki 100k bandında Honda harici srk gibi duran motor varmı
Hocam sanayi sanayi diyorsun haklısın ama her marş bastığımda bir sıkıntıylamı karşılaşcam ay da bir iki arıza verse gider yaptırırım yeterJapon dışında hiçbir zaman motor önermedim önermeye ihtiyaç duymadım Japonlarlarda da attiginiz tarzda motorlar 200.000’den başlar ikinci el olarak o tarz bir motor istiyorsanız paranızı toparlamaya devam edin veya Rks’i alıp bundan sonraki zamanlarda elinize geçen paralarla sanayilerde dolaşın