- Reaksiyon skoru
- 1,150
A2 ehliyette kw sınırı 35 diyor, 450NK bazı yerlerde 37 bazı yerlerde 34,5 gözüküyor. Sürebilir miyim A2 ehliyetle?
Sor adamlara ruhsatta yazan önemli ben çok gördüm 42kw gücündeki motoru 33kw yazdiklariniA2 ehliyette kw sınırı 35 diyor, 450NK bazı yerlerde 37 bazı yerlerde 34,5 gözüküyor. Sürebilir miyim A2 ehliyetle?
bayiye gidince soracağımSor adamlara ruhsatta yazan önemli ben çok gördüm 42kw gücündeki motoru 33kw yazdiklarini
Ayrıca ucuz değilse 450nk da alma git adam akıllı 390cc veya düzgün bir motor al cfmoto nedir önerim voge alman Çinli arasında en iyisi kalite anlamında voge örneğin 525dsx modeli bmwnin f800 ile aynı motoru aynı frenleri aynı özelliklerini kullanıyor 525rr da icinde brembo fren kayaba amortisör varA2 ehliyette kw sınırı 35 diyor, 450NK bazı yerlerde 37 bazı yerlerde 34,5 gözüküyor. Sürebilir miyim A2 ehliyetle?
Sakın sıfır almak gibi hata yapma satmak istesen kafadan 100k gidicekbayiye gidince soracağım
ya tamamda ikinci el hasar kayıtlılara 210k yazmışlar sıfırı 270 280 bayide pazarlıkla 260 civarına indirip alsam çok daha mantıklı olmaz mıSakın sıfır almak gibi hata yapma satmak istesen kafadan 100k gidicek
önerileri listeleyebilir misin inceleyeyimAyrıca ucuz değilse 450nk da alma git adam akıllı 390cc veya düzgün bir motor al cfmoto nedir önerim voge alman Çinli arasında en iyisi kalite anlamında voge örneğin 525dsx modeli bmwnin f800 ile aynı motoru aynı frenleri aynı özelliklerini kullanıyor 525rr da icinde brembo fren kayaba amortisör var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sakın sıfır almak gibi hata yapma satmak istesen kafadan 100k gidicek
tamamda 450k liste fiyatı var arada 200k fark var neredeyse sen mi karşılayacaksın aradaki farkıSürebilirsin ancak CF Moto'yu tercih etmemeni öneririm. KTM RC390 tercih edebilirsin.
emin miyiz hocam kendi sitesinde de 37kw diyorSürebilirsin A2 ile
bende aynı fikirdeyim, bakımları doğru yapıldığı ve düzgün sürüldüğü sürece iyi motorlar olduklarını düşünüyorum650 nkya biniyorum abarttığınız gibi rezil bi motor değil 300 e sıfır aldım japonda anası bellenmiş mt07ler bile 320 ye gidiyo sırf japon diye ustayla akraba olmaya gerek yok
650 nkya biniyorum abarttığınız gibi rezil bi motor değil 300 e sıfır aldım japonda anası bellenmiş mt07ler bile 320 ye gidiyo sırf japon diye ustayla akraba olmaya gerek yok
ama japon gibi tepelemeye çalışırsanız motor elinizde kalır kibar ve bilinçli kullanmak gerekiyo