Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

Yardım A1 Ehliyet Motor Önerisi

Drift L parçası bol koruma demiri yaptırırsan daha sağlıklı olur düşmede grenajların hasar almaz. Satarken sıkıntı da çekmezsin. Motor hakkında bilgi istiyorsan bilmiyorsan AEA yı izleyebilirsin. Bir sürü sürüş ve eğitim videosu var.
  2. SeastoreKing

Motor önerir misiniz?

Acemiliğini atıp satıcaksan çin malı motorlara bak. Tavsiyem Mondial Drift L olur. Hem satarken sıkıntı yaşamazsın hemde parçası bol.
  3. SeastoreKing

Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları

bende 3000 ödedim.
  4. SeastoreKing

A2 Yazılı Sınavına Giricem Heyecanı Nasıl Yenerim

bildiğim kadarıyla A2 de 2 yıl tecrüben yoksa A alamıyorsun diye biliyorum.
  5. SeastoreKing

A2 Yazılı Sınavına Giricem Heyecanı Nasıl Yenerim

Beyler arkadaşım sınavdan 2 kere kaldı bende ilk defa giricem bu yüzden geçememe korkusu var ne yapmam lazım. YKS de bile bu kadar heyecanlanmadım.
  6. SeastoreKing

Arkadaşın motorunun ampülünü patlattık

net bişey demediğin için soketi yine bilemem dostum. attığım linkteki h4 soket gözüküyor uyuyorsa alabilirsin.
  7. SeastoreKing

Arkadaşın motorunun ampülünü patlattık

https://www.n11.com/urun/motosiklet-h4-simsek-etkili-led-beyaz-xenon-uzun-kisa-model-7971495?magaza=cagmotor model bilmediğim için soketi uyar mı bilmiyorum.
  8. SeastoreKing

Yardım Başlangıç Motoru Alacağım Ama Korkuyorum

şekil olmasına şekil de baya kullanım tarzı agresif ve rahat değil. aynısını kullanmıştım bir tanıdığımda vardı.
  9. SeastoreKing

14 yaşında hangi araç kullanılır?

bisiklet var :)
  10. SeastoreKing

Başlangıç için motorsiklet önerisi

bence gayet iyi seçim.
  11. SeastoreKing

Başlangıç için motor tavsiyesi (CBR 125 vs 200NS)

hiç kullanmadım ama 1 ay sonra ehliyete başvuracağım almadan önce de bayağadır araştırıyorum zaten. ayrıca a1 ehliyet ile 200 lük kullanırsan polis ceza yazabilir haberin olsun.
  12. SeastoreKing

Başlangıç için motor tavsiyesi (CBR 125 vs 200NS)

benim anlamadığım üstte neden 600 rr ın fotoğrafı var :D.
Top Bottom