Neler Yeni

Zorunlu Trafik Sigortası Fiyatları

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Azab
Arkadaşlar 2024 itibariyle sigorta yaptıran var mı ne kadar tuttu bana 3400 civarı çıkıyor. Motorum 2022 model drift l ve 20 yaşındayım.
edit: herkese göre değişiyor tabi ortalama bir fikir olsun diye şirketleri sorguluyorum

Son düzenleme:

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
Garanti hesabın var ise oradan bak daha düşük çıkıyor genelde. En son kampanya vardı.

YazılımKafa

80+ Silver
Arkadaşlar 2024 itibariyle sigorta yaptıran var mı ne kadar tuttu bana 3400 civarı çıkıyor. Motorum 2022 model drift l ve 20 yaşındayım
Motora , sürücüye , firmaya göre değişiyor

YazılımKafa

80+ Silver
evet quick sigortadan baktım ama baya fahiş çıktı. Yukarda CFK arkadaşın dediği gibi Garantiden baktım 1 yıl hasarsızlık indirimi ile 2678 TL çıktı
Firmaya göre çok farkediyor. Onu yazma nedenim burda sigorta sormuşsun ama herkese aynı fiyattan çıkmaz. O yüzden başkalarının kaç ₺ verdiğinin önemi yok. Meraktan soruyorsan o ayrı mesele

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Cefika
evet quick sigortadan baktım ama baya fahiş çıktı. Yukarda CFK arkadaşın dediği gibi Garantiden baktım 1 yıl hasarsızlık indirimi ile 2678 TL çıktı
Bana nedense sigortam.netten çıkmıyor hata veriyor quick 2 sene önce ucuzdu şimdi çok çıkıyor diğer firmaları da sigortacılardan falan sordurdum en ucuzu garantiden çıktı. 2 motoruma da ordan yaptırdım ben. Normalde seneden seneye ucuzlaması lazım her sene üzerine 1 1 koyuyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Azab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Firmaya göre çok farkediyor. Onu yazma nedenim burda sigorta sormuşsun ama herkese aynı fiyattan çıkmaz. O yüzden başkalarının kaç ₺ verdiğinin önemi yok. Meraktan soruyorsan o ayrı mesele
bende meraktan soruyorum ya firmadan firmaya çok değişiyor farkındayım ama firmalarda kişiden kişiye fazla bi para oynamaz diye tahmin ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana nedense sigortam.netten çıkmıyor hata veriyor quick 2 sene önce ucuzdu şimdi çok çıkıyor diğer firmaları da sigortacılardan falan sordurdum en ucuzu garantiden çıktı. 2 motoruma da ordan yaptırdım ben. Normalde seneden seneye ucuzlaması lazım her sene üzerine 1 1 koyuyor :D
banada ordan çıkmadı ya hata verip duruyordu denemekten gına geldi en son sorayım dedim

YazılımKafa

80+ Silver
bende meraktan soruyorum ya firmadan firmaya çok değişiyor farkındayım ama firmalarda kişiden kişiye fazla bi para oynamaz diye tahmin ediyorum
Oynuyor. Mesela eskiden beri sigortası olan, kaza yapmamış 20 yıllık şoföre 3 bin₺ ise , ilk kez sigorta yapan yeni şoföre 7-8 bin oluyor. Kazaya , sigorta süresine göre çok farkediyor. Bunu görmüştüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Azab
Oynuyor. Mesela eskiden beri sigortası olan, kaza yapmamış 20 yıllık şoföre 3 bin₺ ise , ilk kez sigorta yapan yeni şoföre 7-8 bin oluyor. Kazaya , sigorta süresine göre çok farkediyor. Bunu görmüştüm
evet onun farkındayım o yüzden yaş belirttim durumuma yakın insanlar olur diye. Bende şahit oldum öyle duruma annem kaç yıldır araba sürüyor benle aynı sigortayı ödüyor nerdeyse araba olmasına rağmen

YazılımKafa

80+ Silver
evet onun farkındayım o yüzden yaş belirttim durumuma yakın insanlar olur diye. Bende şahit oldum öyle duruma annem kaç yıldır araba sürüyor benle aynı sigortayı ödüyor nerdeyse araba olmasına rağmen
Aynen. Mantıklı bir şey. Tabi ilk kez alınca fazla olması sıkıntı olabiliyor. Ama mantıken doğru bir şey

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Berke Azab
Aynen. Mantıklı bir şey. Tabi ilk kez alınca fazla olması sıkıntı olabiliyor. Ama mantıken doğru bir şey
1 yıl sigorta yaptırdım geçen sene hasarsızlık indirimin var oradan bi tık 2. sigortası olacak bu şahıs analizlerine göre bi tık düşüyor ama maalesef enflasyondan dolayı fiyat artıyor işte :d

Top Bottom