Neler Yeni

14 yaşında hangi araç kullanılır?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ormanda ağaçların arasında, kayaların arasında hiçbiryere çarpmadım otobanda geldi araba bana çarptı. Sövmemek elde değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 şeritli yola çıktım, çıkmaz olaydım :kekw:
Banada araba fake atmıştı yola çıkar gibi yapıp gazı kesmişti panikten ön frene abanınca takla atmıştım içimden adama sövüyordum asledkahklgjd

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Banada araba fake atmıştı yola çıkar gibi yapıp gazı kesmişti panikten ön frene abanınca takla atmıştım içimden adama sövüyordum asledkahklgjd
Panik yapmamak önemli ya, her araçta

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Ormanda ağaçların arasında, kayaların arasında hiçbiryere çarpmadım otobanda geldi araba bana çarptı. Sövmemek elde değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 şeritli yola çıktım, çıkmaz olaydım :kekw:
Hocam banada araba çarptı,bisikletin saşi yamuldu jantlar yamuldu servise verdik. Çekme yapıp düzelttilermi yoksa yeni saşimi taktılar bilmiyorum ama sapasağlam elime geldi. Tekerlerin biri mavi biri siyah :kekw:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,375
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam banada araba çarptı,bisikletin saşi yamuldu jantlar yamuldu servise verdik. Çekme yapıp düzelttilermi yoksa yeni saşimi taktılar bilmiyorum ama sapasağlam elime geldi. Tekerlerin biri mavi biri siyah :kekw:
Tekerler tamamen yamuldu, şambrelleri yırtıldı. Şasisindeki kaynak yerleri kırıldı şuan geri dönüştürülmüştür bile

ReDanger

80+ Bronze
Top Bottom