Neler Yeni

14 yaşında hangi araç kullanılır?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Haklısın ama bazı aileler sağolsun çocuklarına arabasına kadar veriyor 12 yaşında transporter kullanan çocuk var? Başka çocuklarda görüp kıskanıyor korona gibi yayılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Köydeyiz.
Yapacak bir şey yok ,siz egiticeksiniz biz eğiteceğiz kardeşlerimizi o zeka yoksunları yavaş yavaş yok olacak ,daha temiz bir toplumda yaşayacağız.

ReDanger

80+ Bronze
Hatalı ban yedim de sorunum çözüldü 10 dakika felan oldu kalkalı.
Bu arada şaka yaptım linç atmayın o paraya çok kaliteli bisikletler alabilirsiniz.
Hocam banada 3600tlye bi bisiklet bakarmısınız? Rahat bir şey olsun taşta yokuşta genellikle kullanacağım o yüzden şehir bisikleti olmasın.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Haklısın ama bazı aileler sağolsun çocuklarına arabasına kadar veriyor 12 yaşında transporter kullanan çocuk var? Başka çocuklarda görüp kıskanıyor korona gibi yayılıyor.

Köydeyiz.
Dostum araba sürmenin yaşı mı var?
10 yaşından itibaren sürenler var
Ki bende öğreneli 3 4 sene olmuştur
Trafiğe çıkmadığın sürece istediğin kadar sür yani
Soruya gelirsek elektrikli bisiklet alın şarzı bitince de başlasın pedal çevirmeye

ReDanger

80+ Bronze
Yapacak bir şey yok ,siz egiticeksiniz biz eğiteceğiz kardeşlerimizi o zeka yoksunları yavaş yavaş yok olacak ,daha temiz bir toplumda yaşayacağız.
İnşallah hocam. Biz görelim böyle bir dünya yeter artık.

Dostum araba sürmenin yaşı mı var?
10 yaşından itibaren sürenler var
Ki bende öğreneli 3 4 sene olmuştur
Trafiğe çıkmadığın sürece istediğin kadar sür yani
Soruya gelirsek elektrikli bisiklet alın şarzı bitince de başlasın pedal çevirmeye
Artık arabayı kullanmayı erken yaşta öğrenmek kural oldu. Sınavda ne yapıcaksınki tecrübe olucak ki öğrenesin.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnşallah hocam. Biz görelim böyle bir dünya yeter artık.

Artık arabayı kullanmayı erken yaşta öğrenmek kural oldu. Sınavda ne yapıcaksınki tecrübe olucak ki öğrenesin.
Tecrübesiz binlerce şöför var hocam
Acemilik bitmeden trafiğe çıkarsan da çok masrafın olur sonuçta

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bu arada 13 yaşımda arkadaşımın cross motorsikleti var ama 13.000 TL civarında.Sahibinden sitesinde bulabilirsniiz cross motor yazınca çıkıyor.

ReDanger

80+ Bronze
MOSSO RACELİNE serisine bakabilirsiniz çok kaliteli ömürlük rahat bisikletler
Güzel bisikletler deneme şansım oldu fakat süspansiyon yok eğer olmazsa benim için anlamı kalmıyor. Bi tümsek geldi elveda...

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu arada 13 yaşımda arkadaşımın cross motorsikleti var ama 13.000 TL civarında.Sahibinden sitesinde bulabilirsniiz cross motor yazınca çıkıyor.
O yaşta bir çocuğa motorlu bir taşıt alınmamalı bence

ReDanger

80+ Bronze
Bende onlar için açtım aslında konuyu ehliyet falan istermi diye fakat önerilmedi.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bende onlar için açtım aslında konuyu ehliyet falan istermi diye fakat önerilmedi.
Ehliyet istiyor
16 yaş ilk sınıf taşıt ehliyeti olan a1 ehliyeti alabiliyor sadece gerisinde ehliyet alamaz
50cc'e kadar araç ehliyeti ile sürülebilir fakat yaşı yetmiyor

Top Bottom