🟢Yerlesemedim Ne Yapmaliyim Sizce ❓️❓️

Hocam ben zaten Kabul ediyorum suclu oldugumu o konuda

Ama sistemde boyle bir sorun olmasi'da dogru degil

TYT 950K yaptim

-Normal'de AYT'de Cok iyi bir siralama bekliyordum EA'likta Garanti ILK 200K altina girerdim 100K'ya girebilirdim 200K'ya girenlerin Sonuc Kagidini gorunce Ama Malesef Sinavda Stres'ten dolayi mi dalginlagima mi geldi nolduysa EA Isaretlemeyi unutmusum cevap kagidina AKJDFGNKADJFGK (Sayisal'da belki tutar diye bide EA Puanimai Matematik harici Etkilemiyor diye Sayisal Sallmaistim full XD)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Sakinim Zaten Ne dedim GFSDFGDSFGGSDFG

Ayrica Hocam ben sadece 1 tanesinin numarasini hatirlamiyorum dedim digerlerinin numarasini ve kurallari bulup SS Attim

Ayrica gercekten tekrar etmek'ten biktim ama bakin bende bunlarin bir bilgilendirme oldugunun farkindayim ama diyorum ki iste bu bilgilendirmeler yuzunden ne olduysa artik kabul etmiyordu anca hepsini sildikten sonra kabul etti (sinirli degilim normal anlatiyorum)

Hocam 1-2 Haber Sayfasinda On lisans'larin Tumunun doldugunun bos yer kalmadigini vs. soyluyorlar Beni o tedirgin etti acikcasi Ne bilim bu sene'de mezuna kalan cok olur diye dusunuyordum
hocam benim bir arkadaş cerrahpaşa metalurji malzeme kazanmış ama okumayacak orayı ek tercihe yazarsın artık , çıkarsa diye
valla hocam yazım tarzın hiç sakin değil gibiydi
Kabul etmemesi ilginç , belki lisenle ilgili bir durum diyeceğim ama sırf bilgilerdi dediğim gibi
aynen ön lisanslar doldu diyorlar , mezuna kalanda elbet olur baya

Kanka 1 yıl daha çalış kötü bir yere gitmekten iyidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka 1 yıl daha çalış kötü bir yere gitmekten iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,633
Üyeler
183,864
Son üye