Trafik bilgisi yoksa önermem.Bende onlar için açtım aslında konuyu ehliyet falan istermi diye fakat önerilmedi.
Hocam kaç jant kaç vites? Ben salcano bisikletle 35 i geçemedim düz yolda ki o da 2 3 dk kadardı. Gerçi benim tekerin havası inikti ondan da olabilir.(Daha sonra araba çarptı bisiklet pert benim kaskla birlikte kafa da pert oldu, 6 dikiş)Hocam ben 60 km ye kadar çıkıyordum samsun yolunda. Bildiğin düz yol yokuş da değil.
Hocam şuan duvarda duruyor bisiklet ama yatıyorum. Jantı 28 vitesi 20.Hocam kaç jant kaç vites? Ben salcano bisikletle 35 i geçemedim düz yolda ki o da 2 3 dk kadardı. Gerçi benim tekerin havası inikti ondan da olabilir.(Daha sonra araba çarptı bisiklet pert benim kaskla birlikte kafa da pert oldu, 6 dikiş)
Dağ bisikleti ile otobana çıkmayın benden tavsiyeHocam şuan duvarda duruyor bisiklet ama yatıyorum. Jantı 28 vitesi 20.
elektrikli motor alabilir yaş sınırı yokKardeşim 14 yaşına girdi, ona ne gibi bir şey alabiliriz motosiklet veya mobilet. Uzun yollarda gitmez en fazla 4-5km rahatça gezebileceği ne var?
Hocam bendeki yarış bisikleti pistte 100ü görüyor. Bende diyorum nasıl 35ü görüyor meğersem dağ bisikletiymiş.Dağ bisikleti ile otobana çıkmayın benden tavsiye
Torrent, crack önermek yasak (!)Torrent tekerli araba kullanılabilinir.
Ben 3 şeritli yola çıkıyorum dağ bisikletiyle pertim çıkıyorDağ bisikleti ile otobana çıkmayın benden tavsiye
Ormanda ağaçların arasında, kayaların arasında hiçbiryere çarpmadım otobanda geldi araba bana çarptı. Sövmemek elde değilHocam bendeki yarış bisikleti pistte 100ü görüyor. Bende diyorum nasıl 35ü görüyor meğersem dağ bisikletiymiş.
4 şeritli yola çıktım, çıkmaz olaydımBen 3 şeritli yola çıkıyorum dağ bisikletiyle pertim çıkıyor
üühüüü memed ab banlama beni hüüüTorrent, crack önermek yasak (!)