Neler Yeni

Yardım A1 Ehliyet Motor Önerisi

meNadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Efe
Öncelikle 15 yaşındayım seneye ehliyet alıp motor almak istiyorum önceden hiç sürmedim deneyimim hiç yok bişey bilmiyorum öğretici videolar vesaire çeken bi kanal falan varmıdır trafik vs ile alakalı ve motor önerebilir misiniz? a1 ehliyet için bütçe şuanlık belli değil bütçe farketmeksizin önerirseniz sevinirim

arsiduk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ismail ozdel
Zafer Akcay'i izleyebilirsin trafikte nasil davranman gerektigini ve nelere dikkat etmen gerektigini biraz anlarsin. Ancak trafik sadece izlenerek ogrenilecek birsey degil. Bol bol cikip tecrube edinmek de gerekiyor.

meNadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zafer Akcay'i izleyebilirsin trafikte nasil davranman gerektigini ve nelere dikkat etmen gerektigini biraz anlarsin. Ancak trafik sadece izlenerek ogrenilecek birsey degil. Bol bol cikip tecrube edinmek de gerekiyor.
teşekkürler kanalı takibe aldım izlerim önerdiğiniz bi motor varmı ?

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Öncelikle 15 yaşındayım seneye ehliyet alıp motor almak istiyorum önceden hiç sürmedim deneyimim hiç yok bişey bilmiyorum öğretici videolar vesaire çeken bi kanal falan varmıdır trafik vs ile alakalı ve motor önerebilir misiniz? a1 ehliyet için bütçe şuanlık belli değil bütçe farketmeksizin önerirseniz sevinirim
Drift L parçası bol koruma demiri yaptırırsan daha sağlıklı olur düşmede grenajların hasar almaz. Satarken sıkıntı da çekmezsin. Motor hakkında bilgi istiyorsan bilmiyorsan AEA yı izleyebilirsin. Bir sürü sürüş ve eğitim videosu var.

arsiduk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ismail ozdel
teşekkürler kanalı takibe aldım izlerim önerdiğiniz bi motor varmı ?
125 cc motor hic kullanmadim. 125 cc almam gerekse Superlight 125 tercih ederdim ama en dogru motor degildir buyuk ihtimalle. Problemleri olan bir motor diye biliyorum

Knispel

80+ Bronze
Yeni başlayan herkes için en güzel motor kesinlikle YBR125 başkasını tanımam. Kendisi ucuz, parçası ucuz istediğin kadar düşür kaldır sıkıntı olmaz. E zaten japon kaliteside üstünde motorun çok sıkıntılı kronik sorunları yok, az yakıyor, hızı atikliği kendi gücündekilere göre çok iyi daha ne olsun.
1-2 ay kullandıktan olayı çözersin zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,614
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom