Arama sonuçları: *

1. YavuzZX

2006lıyım hangi yıl A1 ehliyet alabiliyorum

Tamam teşekkürler
  2. YavuzZX

Şu gün alma işlerini bi anlayamadım :) yani seneye 27 ekimde ehliyet alabiliyor muyum
  3. YavuzZX

Ankaradayım. Ama 16yı doldurman gereke diyor yani 17 yaşında mı alabilicem
  4. YavuzZX

27 ekim 2006 doğumluyum hangi yılda ehliyet alabiliyorum
  5. YavuzZX

Motor kaç kmde olmalı max.

motora göre değişiklik gösterir ama 1-2 yıl kullanıp elinizden çıkartacaksanız 70 binden yüksek motorları almayın
  6. YavuzZX

A2 Ehliyet Sınav Parkuru

sınav gününe kadar hocanla konuş diğer yapabildiğin şeyleri sal ve hayatsız gibi sekiz çalış. başka çözümü yok
  7. YavuzZX

50 cc scooter almak ıstıyorum fakat annem ağlıyor

alıp kapının önüne koyacaksın zamanla alışacaklar. anne babalar genelde motosiklet işine karşı oluyorlar zaten. kimse al oğlum bin motora demiyor
  8. YavuzZX

Yardım A1 ehliyet sınavı yapılmaması gerekenler

A1 ehliyet vermek için devlet çok kasmıyor zaten çok bariz net hata yapmazsan geçiyorsun youtubede bununla alakalı videolar var
  9. YavuzZX

Yamaha Yzf r-125'e vites göstergesi takılır mı?

galiba en pahalı model r125 yeni kasalarda montajı japonyada yapmaya başladılar o yüzden artık öyle bir sıkıntı olmuyor cbr 125ten 2 beygir daha güçlü ancak görünüş olarak 600cc yi aratmıyor her gören oo kardeşim bu kaçlık diyo devam ediyo :D
  10. YavuzZX

hocam 125cc makineler içerisinde en çok hoşuma giden motor (yeni kasası) ve öyle aşşırı bi fiyat farkı yok cbr 125ten. bide 15 beygir olması çok güzel ancak bazen vitesleri karıştırabiliyorum unutuyorum vs. o yüzden demiştim
  11. YavuzZX

Arkadaşlar piyasada farklı motorlar için vites göstergeleri satılıyor acaba bunlar r125'e olur mu veya r125 uyumlu vites göstergeleri satılıyor mu
  12. YavuzZX

10.000 TL'ye Motosiklet Tavsiyesi

kilometresi çekilmiş büyük ihtimalle 30.000km bu kadar eski model bir motosiklet için çok az ve adam daha sattığı motoru bilmiyor çift silindir yazmış :D :D
  13. YavuzZX

10.000 TL'ye Motosiklet Tavsiyesi

:D
  14. YavuzZX

a1 ehliyetim var cbr125 ile ehliyet yetersizliğinden ceza yedim

itiraz et kesinlikle ödeme cezayı
  15. YavuzZX

Yeni kasa R25 vs Yeni kasa MT25

250cc klasmanında en iyi racing tip model r25tir ama naked seviyorsan mt25 alabilirsin bence tipi hoş değil ama zevkler ve renkler tartışılmaz ayrıca naked motosiklette rüzgar sıkıntısı bi tık fazla oluyor
  16. YavuzZX

16 yaşında alınan ehliyetle alınabilecek en iyi motor

cbr 125r veya yzf r125
Top Bottom