Neler Yeni

A2 Ehliyet Sınav Parkuru

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Arkadaşlar merhaba ben A2 ehliyet alacağım direksiyon eğitiminde 2 ders aldım salı günü 3. Dersi alacağım fakat sekiz yapmakta zorlanıyorum başlar da yapamamıştım fakat sonlara doğru bir kaç defa yaptım hocam yaptın zaten neden moralin bozuk dedi ama benim kesin olarak kafam da oturtmam lazım kalmak istemiyorum bu hafta yaparsam eğer direk sınava gireceğim ve bende sınava girip bir an önce ehliyetimi almak istiyorum o yüzden nasıl daha kolay yapılır nasıl daha basit yöntemle geçebilirim bilen varsa çok makbule geçer.

Eğitimde ki motorum : Mondial ZS 180

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
sınav gününe kadar hocanla konuş diğer yapabildiğin şeyleri sal ve hayatsız gibi sekiz çalış. başka çözümü yok

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sınav gününe kadar hocanla konuş diğer yapabildiğin şeyleri sal ve hayatsız gibi sekiz çalış. başka çözümü yok
Hocam zaten öyle yapıyorum da bunun bir basit yöntemi taktiği yok mu?

İceWolf

80+ Silver
Kardeş sana verebileceğim öneri 8 i yavaş yap yoksa heyecanla nizami yapamayabilirsin. Asıl 8 den sonraki 20m sarı çizgide sakın dengeni kaybedipte çizgi dışına çıkma. Çünkü 8 i ve çizgiyi Hakimiyet Sağlayamama olarak kabul edip geçirmeyebiliyorlar.

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Kardeş sana verebileceğim öneri 8 i yavaş yap yoksa heyecanla nizami yapamayabilirsin. Asıl 8 den sonraki 20m sarı çizgide sakın dengeni kaybedipte çizgi dışına çıkma. Çünkü 8 i ve çizgiyi Hakimiyet Sağlayamama olarak kabul edip geçirmeyebiliyorlar.
Teşekkürler hocam şuan tek sorun sadece o sekiz

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Tek teknik çok pratik. Hayatın her alanında böyle, çok fazla dene ve moralini bozma. Elbette bunu başaracaksın.

Motorsiklet ile 8 çizemeyecek adam değiliz hocam, yaparsın inanıyorum :)

• Beğen
Reaksiyonlar: 0xLa

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Ömerfaruk
Arkadaşlar merhaba ben A2 ehliyet alacağım direksiyon eğitiminde 2 ders aldım salı günü 3. Dersi alacağım fakat sekiz yapmakta zorlanıyorum başlar da yapamamıştım fakat sonlara doğru bir kaç defa yaptım hocam yaptın zaten neden moralin bozuk dedi ama benim kesin olarak kafam da oturtmam lazım kalmak istemiyorum bu hafta yaparsam eğer direk sınava gireceğim ve bende sınava girip bir an önce ehliyetimi almak istiyorum o yüzden nasıl daha kolay yapılır nasıl daha basit yöntemle geçebilirim bilen varsa çok makbule geçer.

Eğitimde ki motorum : Mondial ZS 180
Hafif gaz ver debriyaj sık yavaşlayınca hafif gaz ver gene yarı debriyajla yoksa gaz ver burak düşersin sekizde öne kapaklanarak

• Beğen
Reaksiyonlar: 0xLa

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Hafif gaz ver debriyaj sık yavaşlayınca hafif gaz ver gene yarı debriyajla yoksa gaz ver burak düşersin sekizde öne kapaklanarak
Deneyeceğim hocam teşekkürler ☺️
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek teknik çok pratik. Hayatın her alanında böyle, çok fazla dene ve moralini bozma. Elbette bunu başaracaksın.

Motorsiklet ile 8 çizemeyecek adam değiliz hocam, yaparsın inanıyorum :)
Buna ihtiyacım vardı hocam sağolun 🥺

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Cevaplara açığım 🥺

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri