alma kanka annenin içine batar ciddenumluyum annem motor konusu acıldıgında aglıyor fakat ben de surmek ıstıyorum bır turlu ortasını bulamadık sız
sadece annem üzülüyor motor tehlıkelı mı aklı basında bılınclı bırıyım tekere kaldırmam , aşırı hız yapmam sadece yoluma bakarımSeviyorsan alabilirsin, ama ailen istemezse ehliyet vs işin zora girer.
Motorun cidden üstüne düşünülmesi gerektiğini, belki de tek bir hatanda hayatına mal olabilecek bir ulaşım aracı olduğunu düşünüyorum. Bizim okulda sadece bir anlık dalgınlığı yüzünden motordan düşüp bariyerlerin biçtiği bir arkadaşım vardı maalesef kurtulamadı. Bence gelip geçici bir gençlik hevesi ile hem hayatını tehlikeye atmaya hem de anneni üzmeye değmez.11/09/2005 dogumluyum annem motor konusu acıldıgında aglıyor fakat ben de surmek ıstıyorum bır turlu ortasını bulamadık sızce motor almalı mıyım ?
Doğru düzgün kullanırsan bile bazen araba kullanan değişik tipler yüzünden sıkıntı çıkabilir, onun dışında dediğin motorla pek bir şey olmaz günlük kullanım için alabilirsin zaten annene söylersen azda olsa rahatlar.sadece annem üzülüyor motor tehlıkelı mı aklı basında bılınclı bırıyım tekere kaldırmam , aşırı hız yapmam sadece yoluma bakarım
!6 yaşında ben bi gaza gelip alacaktım annem yok alma etme millet kaza yapıyor ölürsün falan dedi şevkimi kırdı almadım..11/09/2005 dogumluyum annem motor konusu acıldıgında aglıyor fakat ben de surmek ıstıyorum bır turlu ortasını bulamadık sızce motor almalı mıyım ?
ben sadece koye gıtmek ıcın koyde 30 dk yureyerek bır de oturdugum yerde şehır ıcınde surmeyecegımDoğru düzgün kullanırsan bile bazen araba kullanan değişik tipler yüzünden sıkıntı çıkabilir, onun dışında dediğin motorla pek bir şey olmaz günlük kullanım için alabilirsin zaten annene söylersen azda olsa rahatlar.
80 cc yaparız50cc seni tatmin etcekmi? en ufak yokuşu çıkamassın. hemde 2 kişiysen
Çok fazla araba vs yoksa anneni bu şekilde ikna ederek alabilirsin, köy için alınabilir sıkıntı olacağını sanmam zaten.ben sadece koye gıtmek ıcın koyde 30 dk yureyerek bır de oturdugum yerde şehır ıcınde surmeyecegım
zaten altındaki alet güvenli etrafındakiler güvenli değilsadece annem üzülüyor motor tehlıkelı mı aklı basında bılınclı bırıyım tekere kaldırmam , aşırı hız yapmam sadece yoluma bakarım