hocam 125cc makineler içerisinde en çok hoşuma giden motor (yeni kasası) ve öyle aşşırı bi fiyat farkı yok cbr 125ten. bide 15 beygir olması çok güzel ancak bazen vitesleri karıştırabiliyorum unutuyorum vs. o yüzden demiştimHocam youtube da kaynağı yok mu ki. Vites göstergesi sistemlerinin nasıl çalıştığını bilmiyorum ama bence onlara alışmayın. İleride daha yüksek bir makine de vites göstergesi ararsınız dikkat dağıtabilir. Birde neden r125 aldınız çok pahalı değil mi?
galiba en pahalı model r125 yeni kasalarda montajı japonyada yapmaya başladılar o yüzden artık öyle bir sıkıntı olmuyor cbr 125ten 2 beygir daha güçlü ancak görünüş olarak 600cc yi aratmıyor her gören oo kardeşim bu kaçlık diyo devam ediyoYavaş yavaş öğrenirsiniz diye umuyorum altınızdakine alıştıkça hangi viteste olduğunu hissedersiniz zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
125cc ler Türkiyede fazlaca tutuyor ama en pahalı modeli r125 ler olabilir ve bir kaç model eski kasalarında motorun parçaları kendi kendine ayrılıyor ya da çıkıyordu inşallah yeni kasalarda düzelmiştir. Yamaha çok sevdiğim bir marka ve tek sevmediğim motoru r125 olabilir. Ama hiçbiri düzeltilemeyecek şeyler değil onun harici cbr 125 den daha seri bir motor diye biliyorum.