Arama sonuçları: *

1. byhorozkentli

RKS 125r alınır mı? Motor önerisi

Rks den uzak dur bence en kötü bajaj sonra Japonlar ,illa Çinli olacaksa kötünün iyisi CF moto olur Gerçi A1 için 125 lik vitesli yok bajaj da cf de 🤔 yapcak bişey yok gibi bütçene uygun olan hangi marka modeller varsa beğendiğin aralarından tavsiye verelim:)
  2. byhorozkentli

Cup yağ değişimi sıklığı

Marka model nedir
  3. byhorozkentli

Sıfır motor 1 2 ay çalıştırmazsak aküsü biter mi?

Trafiğe kapalı alan yoksa çıkma kesinlikle, ayrıca arada 10 dk çalıştır muhabbeti de iyi değil, soğuk motor rölanti de çalışması aşınmayı arttırır,kutup başlarını sök akünün en sağlıklısı budur diğer ihtimalleri boşver
  4. byhorozkentli

Öneri 50 CC motor tavsiyesi

50 cc motorlar çok adi oluyor, alırken 80 100 cc yaparız diyorlar yapıyorlar silindir piston değişiyor, motorda balansör olmadığı için ve 50 cc bir bloğa uyguladıkları için her şekilde deli gibi titriyor 80cc olunca dahada basıyon daha çok titriyor ve her geçen gün bi yeri gevşiyor dökülmeye...
  5. byhorozkentli

Çok kararsızım 4 motor arasında kaldım

Ehliyetsiz ölüm makinesine binmek büyük kumar Motorun şakası olmaz dikkat edin
  6. byhorozkentli

Ehliyetsiz motor kullananlar tecrübeleriniz nedir?

akü bitecek diye daha ağır ceza yeme riskini göze almak kusara bakma da büyük cahilliktir, ayrıca akü kutup başlarını sökersin bişey olmaz en kötü aküyü sezon açılırken gider şarj etirirsin sonra getirir motoruna takarsın sorunsuz çalıştırır kullanırsın, köy yeri vs olsa neyse derim de şehir...
  7. byhorozkentli

DRİFT L Mİ TVS RAİDER 125 Mİ ?

Hintli tabii ki daha kaliteli çinliye göre , pulsar ns 125 de düşünülür drift filan boşver eski kasasını kullandım drift in 3 yıl ozamanalr ona yetiyordu para, yoksa alınmaz pulsardan başla her segmentinde motoru var nasılsa , ben n250 aldım 1 sezon kullandım sattım, tekrar bu sezon n250 aldım...
  8. byhorozkentli

Naked motor önerisi lazım

Pulsarın yanında drift l nedir bütçeniz iyi pulsar alın her markada kaza vs yaparsanız toplamak zor olur zaten , bütçeniz kısıtlı olsaydı drift belkide paranız varken boşver çinliyi
  9. byhorozkentli

Naked motor önerisi lazım

N250 işini görecektir tipi filan bizzat kullanıyorum FP makine tam
  10. byhorozkentli

50cc motor bu yokuşu çıkabilir mi?

Şahsen 50 cc motor alınmamalı, arkadaş aldı 80 çevirdiler servisinde her hafta bi yeri gevşiyor elinde takım çantası ile dolanır oldu
  11. byhorozkentli

Sıfır motor alınca hangi masraflar çıkıyor

en net cevabı alacak olduğun motorun face grubuna girip yakında alanlara sormak en doğru fiyatları öyle öğrenirsin ;)
  12. byhorozkentli

Motosiklet bayilerinde aksesuar olarak satılan egzozdan ceza yenir mi?

Valla hocam memlekette iş bilmez polis çok, bırakın akrapoviç egzozu adam orjinal ybr motorun egzozunda orjinal olduğu halde delik var diye ceza yazıp trafikten men ediyor o yüzden onlardan birine denk gelirsen nuh der peygamber demez,normal şartlar da ceza yazmaması gerekiyor susturucu filan...
  13. byhorozkentli

Motosiklet bayilerinde aksesuar olarak satılan egzozdan ceza yenir mi?

Bayide takılan yani orjinal akropiç olduğunda yanında belgesi oluyormuş standartlara uygunluğunu gösteren normalde yazmaması lazım diyelim yazdı itiraz ettiginde seni haklı bulurlar iptal olur, tıpki zamanında i20n otomobil için orjinal egzoz olmasına rağmen ceza yazılıp hepsi iptal edildi...
  14. byhorozkentli

70K Başlangıç Motoru Önerisi

Tutulmadı bu motor satmaya kalksan çok zor olur o fiyatlara rtr 200 apache yada Pulsar Filan alınır zontes sıkıntı
  15. byhorozkentli

Yardım Bajaj N250 Vs Cf 250 NK vs 250 SR

N250 Aldım Mart Ayında Şuan 3500 Km Oldu Hiç Sorun Yaşamadım Ne Stop Etme ne Abs Işığı Yakma Ne Akü Suyu Akıtma Ne Şanzıman Sorunu Ben Çok Memnunum Bu Sorunu Yaşayanlar Varmı Evet Var Yani bu gibi Sorunlar Yazmış Oldugun Motorlarda Olma İhtimali var biraz şans işi mi artık bilemiyorum severek...
  16. byhorozkentli

Öneri 60TL fiyat bandında 125 cc benzinli motor önerileri

O yasa askıda kaldı gibi ,yinede yatırım olur durur kenarda normal 100 lük cup alın minimum. 50 lere bulaşmayın, Drift o sınıfta mantıklı sıfıra yakın ikinci satan çok
  17. byhorozkentli

Öneri 60TL fiyat bandında 125 cc benzinli motor önerileri

B Ehliyet ile 50 lik motorlar alırsın ancak,onuda 80 100 yapıyorlar daha çok basıyorsun gevşemeyen vidası kalmıyor sürekli Kontrol Edip sıkman lazım dökülüyor yani ,pek alınacak motor değil 50 lik ler
  18. byhorozkentli

R25 vs CF MOTO450 SR

R25 bunca süre kaç apaçi elinden geçti kimbilir, sr al geç sıfr başkadır
  19. byhorozkentli

B ehliyetle 125cc mevzusu onaylandı mı?

şimdilik öyle bi olay yok olmasıda meçhul , B Ehliyet 50 cc kullanabilir sadece , 50 cc liklerde fabrika motorun yanında 100 110 gibi kitleri beraber gönderiyorlar bayiye göre ücretsiz takabiliyorlar bunu, fakat sonuç olarak alt yapı 50 cc olduğu için titreşim vs hat safhada öyle 80 km de...
  20. byhorozkentli

Size bir soru CF MOTO mu BAJAJ mı

180 e 45 bin km de r25 aldı geçen bi grupta birisi ne kadar mantıklıdır bilemem r25 ler genelde apaçilerin elinde oluyor yani çok temiz bulmak lazım oda 200 üstüdür, şahsen ben 150 nk kullandım 3 yıl 16 bn km şimdide pulsar n 250 kullanıyorum 3 bin km dirsr 250 çok albenili motor karizması çok...
Top Bottom