Öneri 60TL fiyat bandında 125 cc benzinli motor önerileri

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhabalar b sınıfı ehliyetle kullanılabilecek 125 cc şehir içi gidip gelmek için kullanacağım motorsiklet arıyorum.Biraz sport tarzı isityorum ama bu fiyat bandında zor.(125cc)Önerileriniz nedir Mondial 125 drift l bayilerde yok .Rks 125R olabilir mi ?sıfır fiyatları ort 60bin tk03 50cc yükseltilebiliyor ama.2.el mi alayım Adanada oturuyorum.Doğru dürüst 2.el bulamadım

Arkadaşlar merhabalar b sınıfı ehliyetle kullanılabilecek 125 cc şehir içi gidip gelmek için kullanacağım motorsiklet arıyorum.Biraz sport tarzı isityorum ama bu fiyat bandında zor.(125cc)Önerileriniz nedir Mondial 125 drift l bayilerde yok .Rks 125R olabilir mi ?sıfır fiyatları ort 60bin tk03 50cc yükseltilebiliyor ama.2.el mi alayım Adanada oturuyorum.Doğru dürüst 2.el bulamadım
drift l vermiyosa bayiler rks al 125r

B Ehliyet ile 50 lik motorlar alırsın ancak,onuda 80 100 yapıyorlar daha çok basıyorsun gevşemeyen vidası kalmıyor sürekli Kontrol Edip sıkman lazım dökülüyor yani ,pek alınacak motor değil 50 lik ler

B Ehliyet ile 50 lik motorlar alırsın ancak,onuda 80 100 yapıyorlar daha çok basıyorsun gevşemeyen vidası kalmıyor sürekli Kontrol Edip sıkman lazım dökülüyor yani ,pek alınacak motor değil 50 lik ler
şu an 50cc evet ama ben motor alsam da gelcek yasayı beklerim sorun yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

drift l vermiyosa bayiler rks al 125r
Hocam Adana'da Mondial sitesinde 4-5 bayisi var hiçbirinde yok.:(

60 TL mi 3 sıfır mı atdık
ne demek istediniz hocam?

O yasa askıda kaldı gibi ,yinede yatırım olur durur kenarda normal 100 lük cup alın minimum. 50 lere bulaşmayın, Drift o sınıfta mantıklı sıfıra yakın ikinci satan çok

Binleri kısaltmaya takıntım var hocam kb :D
motor sürmek nasıl bir şey hocam denildiği kadar tehlikeli mi? Biz de elektrikli bisiklet vardı sürmesi çok iyi ancak insan korkuyor.

başka illerde sorabilirsin yakın çevreye falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,924
Üyeler
184,997