Arama sonuçları: *

1. mertoxin

150€ gümrük sınırı yardım

Allah düşmanımı Ptt'ye düşürmesin.
  2. mertoxin

Motor almak istiyorum yardım edin

Sen kimsin de bana eleman diyorsun denyo ? Bu saatten sonra boş, dolu konuşmayı senden mi öğrenicen ben ? Çoluk, çocuk eline klavyeyi alan delikanlı olmuş lan burda! Yobaz senin sülalendir! Yanık kokusu anca senin bir yerinden gelir!
  3. mertoxin

Konuştu dürrüklerin efendisi
  4. mertoxin

Allah gecinden versin, hiçbirimizin bir saniye sonrası için garantisi yok. Dilediğin kadar ileri sürüş teknip, ekipman sahibi ol; ülkemizde yaşanan kazalar, ölümler ve sakat kalmalardan dolayı çekiniyor ve istemiyorlar. Yani sen istediğin kadar iyi bir motorcu ol, yanındaki araç aynasına...
  5. mertoxin

İnsan sevdiğiyle uğraşırmış. Artık seni ne kadar sevdiklerini düşün :) Zamanla taşlar yerine oturur, endişelenme... Dikkat et kendine.
  6. mertoxin

Selam. Her ne kadar hevesin olsa da ailen de sana her şeyden çok hevesli ve haklılar. Bu haklılık, trafikte motosikletleri hiçe sayan bir toplum olmamız sebebiyledir.
  7. mertoxin

Kawasaki ninja zx-4rr da quickshifter varmı

Kardeş, sen çok delikanlı birisine benziyorsun. Özelden yazıyorum sana. Sanırım özelden mesaj kabul etmiyorsun sen bana ulaş da bi’ tanışalım seninle.
  8. mertoxin

30 sene motor sürdüm diyorum hala motordan korkmuşsun diyorsun hiçbir şeyi bilmeden, hakkımda en ufak fikrin olmadan. Romantize dediğin olayları hiçbir şekilde yaşamadığın belli, çünkü bir kez yaşasan böyle dalga geçemezdin. Beni tanıyıp, karşımda durabilsen zaten bu sözleri sarf edip gülümsemen...
  9. mertoxin

Senin yazdığın hiçbir şeyi de dikkate almadığımı bil isterim. 300 km hızla giden kardeşim haricinde kimse red mistten rahmetli olmadı diyorum. Anlatamadım sanırım. Demogoji yaptığım falan yok, bu söylediklerime “demegoji” yorumunu yapabilmen, zaten durumu özetliyor. Dikkatli süren, eğitim...
  10. mertoxin

Kardeş ben 43 yaşındayım dedim. 13 yaşımdan beri motor sürdüm. Ben motordan soğumadım, yüzlerce kez tehlike atlatsam da. İstanbul’da yaşıyorsan durumu zaten az çok tahmin edebilirsin. Motor kullanan çoğu kimse dikkatsizliğinin bedelini canıyla ödeyeceğini “bilmez” Daha reşit bile olmadan...
  11. mertoxin

İstediğin kadar ileri sürüş tekniği al kardeşim. Geri kalmış, birbirine saygısı olmayan bir toplumda yaşadığın sürece dünyanın en iyi motorcusu da olsan kelle koltukta gezeceksin. Anne aşkının her şeyden üstün olduğunu, yaşadığımı yaşamadan öğrenemezsin. İnşallah da tecrübe etmezsin. Selametle.
  12. mertoxin

Canım kardeşim ve sevgili motor sever dostlar. Quickshifter ile ilgili sorun çözüldü ama nacizhane hatırlatmadan edemeyeceğim. 43 yaşımdayım. Motorsiklete seneler önce Yamaha Vmax 1200’le başladım direkt. Seneler içerisinde motor kullanan dostlarla tanıştım ve hepsi profesyonel motorculardı...
  13. mertoxin

motosiklet ile yatırım olur mu?

Selam. Motor dediğin kapalı kutu. Ekspertizi de zayıf. İkinci elde hilesi hurdası çok. Yaş tahtaya basma derim. 0 düşünüyorsan a101’deki motosiklet falan para kazandırmaz.
  14. mertoxin

Yamadan anlayan baksın bi

Motor sıfır olabilir ama yama işi ve sonrasında oluşan durum pek hoşuma gitmedi. Lastik, motordaki en önemli şey. Hiç riske atmazdım...
  15. mertoxin

Yamadan anlayan baksın bi

O tekeri değiştir derim...
Top Bottom