Neler Yeni

Kawasaki ninja zx-4rr da quickshifter varmı

GirayHan

80+ Platinum
kawasaki bayiisi ve distribütörüyüz bütün aletler var elbette fakat mappingden sonra yakıt kullanımı haricinde bir sorunla karşılaşabileceğini düşünmüyorum en azından ben şu zamana kadar görmedim
yaşarsın. ustana sor full headers + slip on taktığımızda haritalama gerekiyor mu diye. yada sorma şöyle yapalım mesela kendi motorum için bahsedicem. z900 forum yaz google'a bir forum var orda bir kaç arama yap direkt karşına çıkar zaten. Bunun haricinde de direkt olarak google'layarak detayları öğrenebilirsin bence. 948 cc motora mapping yapmazsan kusar makina yolda.

Gutss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Talha Şeniz
yaşarsın. ustana sor full headers + slip on taktığımızda haritalama gerekiyor mu diye. yada sorma şöyle yapalım mesela kendi motorum için bahsedicem. z900 forum yaz google'a bir forum var orda bir kaç arama yap direkt karşına çıkar zaten. Bunun haricinde de direkt olarak google'layarak detayları öğrenebilirsin bence. 948 cc motora mapping yapmazsan kusar makina yolda.
mapping elbette yapacaksın ve bunu yapan (merdiven altı yazılım atan bilinçsiz kullanıcı ustalara değil elbette) bi çok usta var türkiyede ve bir apriliaya bir yamahaya göre kawasakinin maplenmesi daha kolay oluyor demek istemiştim. Onun haricinde zaten performans egzoz takıyorsan motoruna iyi bakıyorsun ve mapplenmesinide yapıyorsundur diye düşünerek yazdım.

GirayHan

80+ Platinum
mapping elbette yapacaksın ve bunu yapan (merdiven altı yazılım atan bilinçsiz kullanıcı ustalara değil elbette) bi çok usta var türkiyede ve bir apriliaya bir yamahaya göre kawasakinin maplenmesi daha kolay oluyor demek istemiştim. Onun haricinde zaten performans egzoz takıyorsan motoruna iyi bakıyorsun ve mapplenmesinide yapıyorsundur diye düşünerek yazdım.
şimdi anladım demek istediğini. genelde alıp takıyorlar. gerisini pek düşünmüyolar. ama yapmak gerekiyor decat ettikten sonra motoru ecu remap gerekli. akrep takanların çoğu pek umursamasa da gerekli. gerçi bana göre full system egzoz şu ülkede hiç gerekli değil ( cezalar ağır )

ben tertemiz leovince lv10 full black slip on kullanıyorum. bass oranı gayet yeterli bana yetiyor. lv10'u revize edeceklerdi bu yıl. konuyu okuyup araştıranların bilgisi olsun bu arada.

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Emre
evet var 4r ile arasında shifter renk ve yanlış hatırlamıyorsam disk farkı vardı

Gutss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Talha Şeniz
şimdi anladım demek istediğini. genelde alıp takıyorlar. gerisini pek düşünmüyolar. ama yapmak gerekiyor decat ettikten sonra motoru ecu remap gerekli. akrep takanların çoğu pek umursamasa da gerekli. gerçi bana göre full system egzoz şu ülkede hiç gerekli değil ( cezalar ağır )

ben tertemiz leovince lv10 full black slip on kullanıyorum. bass oranı gayet yeterli bana yetiyor. lv10'u revize edeceklerdi bu yıl. konuyu okuyup araştıranların bilgisi olsun bu arada.
leovince konusunda aktif olarak kullanıyorsan bir şey sormak isterim abi. Dün Düz LV10 orjinal alınmış bir leo vince egzoz geldi MT-07 ye takmak için içinden manifold ve egzoz arasına koymak için sanki balkon parmaklığından çıkma gibi gözüken bir ara parça vardı ve çok fazla titreme yapıyor, bu parça sizde de böyle mi yoksa daha farklı mı geldi çünkü epey bir titreme sesi geldiğini söyledi müşteri

GirayHan

80+ Platinum
leovince konusunda aktif olarak kullanıyorsan bir şey sormak isterim abi. Dün Düz LV10 orjinal alınmış bir leo vince egzoz geldi MT-07 ye takmak için içinden manifold ve egzoz arasına koymak için sanki balkon parmaklığından çıkma gibi gözüken bir ara parça vardı ve çok fazla titreme yapıyor, bu parça sizde de böyle mi yoksa daha farklı mı geldi çünkü epey bir titreme sesi geldiğini söyledi müşteri
lv 10 full black'te bu yok fakat düz olanında var bunu kast ediyorsun sanırım değil mi ? ızgarayı ?

1719779273977.png

Gutss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Talha Şeniz
lv 10 full black'te bu yok fakat düz olanında var bunu kast ediyorsun sanırım değil mi ? ızgarayı ?

Alıntıyı görüntüle
Hayır hayır bu kısmı değil kıç kısmından bahsediyorum, manifold ve egzoz arasına oturtmak için bir silindir parça yollamışlar o parça
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır hayır bu kısmı değil kıç kısmından bahsediyorum, manifold ve egzoz arasına oturtmak için bir silindir parça yollamışlar o parça
İnternette şöyle bir fotoğrafını buldum
1719779483544.png

sağ tarafta gözüken küçük parçadan bahsediyorum o

GirayHan

80+ Platinum

benim egzoz'un parçaları bu. sen sanırım exhaust muffler pipe gasket 'ten bahsediyorsun görselde sol altta ki yüzük ?

1719779438253.png

GirayHan

80+ Platinum
Hocam motor ile alakalı ufak bir sıkıntı oluştu mümkünse ileri bir tarihte yeniden konuşmamız daha iyi olucak.
Teşekkürler.
ne zaman istersen dostum. tekerin düz bassın.

İnternette şöyle bir fotoğrafını buldum Alıntıyı görüntüle

sağ tarafta gözüken küçük parçadan bahsediyorum o
bende yok bu parça susturucu kapağı olması gerekiyor altta ki delikli susturucuyu bunun içine geçiriyorsun. aslında ses yapmaması lazım sahte olabilir mi ? görselde ki egzoz sahte bu arada.

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert
sen red mist'in ne olduğunu daha bilmiyorsun dostum. 300 hız denemesi yapan adam zaten red mist'e girmiş demektir gözünü kan bürümüş daha fazla adrenalin istiyordur. ayrıca demogoji yapmaya gerek yok kafatasları kemikler falan. Dikkatli süren kendini bilen eğitim alan motorcu yaşar. rahmetli dedem 83 yaşında vefat etti. 78 yaşına kadar BMW marka motorunun arkasında sağa sola gidiyorduk beraber.

seninle benim aramda ki temel fark sen motordan korkuyorsun ben korkmuyorum. geçmişinde ne hata yaptın bilmiyorum ama seni motosiklet çok fazla korkutmuş. o cesetleri bir sen görmedin bu arada. 18 yılda milyon km yol tecrübem oldu sadece sevdiklerim değil yol kenarında ki motorcuları da gördüm. sayısız gördüm hatta. öyle ki bu sürede yüzleri bile unutuldu hafızamda.

niyetinin iyi olduğunun farkındayım ama motosiklet forumunda bu tarz konular üstünde durman biz motorcuları irite ediyor. kusura bakma. tavsiyen için teşekkürler fakat şahsen ben dikkate almıyorum. iyi forumlar.
Senin yazdığın hiçbir şeyi de dikkate almadığımı bil isterim. 300 km hızla giden kardeşim haricinde kimse red mistten rahmetli olmadı diyorum. Anlatamadım sanırım. Demogoji yaptığım falan yok, bu söylediklerime “demegoji” yorumunu yapabilmen, zaten durumu özetliyor.

Dikkatli süren, eğitim alan, üzerine en sağlam ekipmanı giyen motorcunun da yaşaması garanti değil! Tutturmuşsun ileri sürüş tekniği diye. Senin ülkende motorlar emniyet şeridine mahkum, araba kullanan kimsenin motorsiklet umrunda değil, sen ne eğitiminden bahsediyorsun ?

Ben yedi kişiyi toprağa koydum ve tövbe ettim diyorum, annemi bu konuma düşüremem dedim, sen hala hatadan bahsediyorsun.

Allah rahmet eylesin dedene, şansı ve ileri sürüş tekniği yaver gitmiş demek.

Ben motordan korkmuyorum kardeş, dünyanın en iyi motorcusu da olsan, en iyi eğitimi de alsan, en sağlam ekipmanı da giysen bu ülkede kelle koltukta geziyorsun. Hiçbir açıklaman bu gerçeği değiştirmez. Kendi ağzınla söylüyorsun sayısız ceset gördüğünü.

İyi niyetimin farkında olduğuna sevindim. Sizler dünyanın en iyi motorcularısınız ama bu ülke bu iyiliği kaldıracak müsaitlikte değil!

Siz motorcular dilediğiniz kadar irite olun, bunları okuyan bir kişiyi bile düşündürebilir hatta vazgeçirebilirsem ne mutlu bana.

Gutss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Talha Şeniz
ne zaman istersen dostum. tekerin düz bassın.

bende yok bu parça susturucu kapağı olması gerekiyor altta ki delikli susturucuyu bunun içine geçiriyorsun. aslında ses yapmaması lazım sahte olabilir mi ? görselde ki egzoz sahte bu arada.
görseli internetten sana gösterebilmek adına buldum, aldığı siteyide gösterdi sertifikasıda vardı fakat emin olamadım belki problem bizim işçiliğimizde de olabilir diye sana sormak istedim yarın tekrardan geleceğini söyledi o zaman tekrardan kontrol edip ya düzgün bir ara boru veya başka bir parça bakarız emin olamadım, senin attığın içerikte gayet net ara boru gözüküyor internetten araştırmalıyım..

GirayHan

80+ Platinum
Senin yazdığın hiçbir şeyi de dikkate almadığımı bil isterim. 300 km hızla giden kardeşim haricinde kimse red mistten rahmetli olmadı diyorum. Anlatamadım sanırım. Demogoji yaptığım falan yok, bu söylediklerime “demegoji” yorumunu yapabilmen, zaten durumu özetliyor.

Dikkatli süren, eğitim alan, üzerine en sağlam ekipmanı giyen motorcunun da yaşaması garanti değil! Tutturmuşsun ileri sürüş tekniği diye. Senin ülkende motorlar emniyet şeridine mahkum, araba kullanan kimsenin motorsiklet umrunda değil, sen ne eğitiminden bahsediyorsun ?

Ben yedi kişiyi toprağa koydum ve tövbe ettim diyorum, annemi bu konuma düşüremem dedim, sen hala hatadan bahsediyorsun.

Allah rahmet eylesin dedene, şansı ve ileri sürüş tekniği yaver gitmiş demek.

Ben motordan korkmuyorum kardeş, dünyanın en iyi motorcusu da olsan, en iyi eğitimi de alsan, en sağlam ekipmanı da giysen bu ülkede kelle koltukta geziyorsun. Hiçbir açıklaman bu gerçeği değiştirmez. Kendi ağzınla söylüyorsun sayısız ceset gördüğünü.

İyi niyetimin farkında olduğuna sevindim. Sizler dünyanın en iyi motorcularısınız ama bu ülke bu iyiliği kaldıracak müsaitlikte değil!

Siz motorcular dilediğiniz kadar irite olun, bunları okuyan bir kişiyi bile düşündürebilir hatta vazgeçirebilirsem ne mutlu bana.
Bence sen konuları çok romantize ediyorsun. kelleler kemikler topraklar anaların gözyaşları falan. :D

Bir relax ol sakin ol bence.

Bak 43 yaşına gelmişsin ama bu yaşında birinin 7'sinde ne ise 70'inde de o olduğu gerçeğini görmüyorsun. Sen iki satır yazdın diye burada kimse motosikletten vazgeçmez. Sen vazgeçtin diye de kimse motordan nefret etmez. Benim anlatmak istediğim herşeyin yolu yordamı var. Eğitim dediğimiz şeyi sen ve o ölen motorcu kardeşlerin alsaydı çok daha farklı olacaktı belki her şey. Yani iki kelime sarf ederek kimseyi vazgeçiremezsin ama kullanan insanlara eğitim alın mutlu sürün risk almayın diyerek belki motorcu kardeşlerimizin gönlünde yer edip onları olumlu şekilde motive edebilirsin.

Yine tekrar ediyorum söylediğiniz hiç bir cümlenin motosiklet camiasında karşılığı yok. Gidin motor gruplarına oturun ortalarına kan kemik vefat eden insanlardan bahsedin hepsi size kapıyı gösterecektir. Bu gibi insanları demoralize eden konuşmaların hiç bir anlamı yok. Biz nasıl gidip bir helikopter pilotuna binme şu alete öleceksin binlerce helikopter kazası oldu diye sitem etmiyorsak sizde burda etmeyin. Fikirlere insanların tutkularına hobilerine saygılı olun bence. Dayatma cümlelerle kelimeleri yada başınızdan geçen olayları romantize ederek burda laf söylemenin hiç bir anlamı yok. Seni şahsen hala dikkate almıyorum kusura bakma son cevaptı iyi forumlar.

görseli internetten sana gösterebilmek adına buldum, aldığı siteyide gösterdi sertifikasıda vardı fakat emin olamadım belki problem bizim işçiliğimizde de olabilir diye sana sormak istedim yarın tekrardan geleceğini söyledi o zaman tekrardan kontrol edip ya düzgün bir ara boru veya başka bir parça bakarız emin olamadım, senin attığın içerikte gayet net ara boru gözüküyor internetten araştırmalıyım..
direkt leovince sitesine girip ordan pdf olarak indirsene çok rahat bakarsın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,750
Üyeler
163,715
Son üye
Rk64
Top Bottom