sen red mist'in ne olduğunu daha bilmiyorsun dostum. 300 hız denemesi yapan adam zaten red mist'e girmiş demektir gözünü kan bürümüş daha fazla adrenalin istiyordur. ayrıca demogoji yapmaya gerek yok kafatasları kemikler falan. Dikkatli süren kendini bilen eğitim alan motorcu yaşar. rahmetli dedem 83 yaşında vefat etti. 78 yaşına kadar BMW marka motorunun arkasında sağa sola gidiyorduk beraber.
seninle benim aramda ki temel fark sen motordan korkuyorsun ben korkmuyorum. geçmişinde ne hata yaptın bilmiyorum ama seni motosiklet çok fazla korkutmuş. o cesetleri bir sen görmedin bu arada. 18 yılda milyon km yol tecrübem oldu sadece sevdiklerim değil yol kenarında ki motorcuları da gördüm. sayısız gördüm hatta. öyle ki bu sürede yüzleri bile unutuldu hafızamda.
niyetinin iyi olduğunun farkındayım ama motosiklet forumunda bu tarz konular üstünde durman biz motorcuları irite ediyor. kusura bakma. tavsiyen için teşekkürler fakat şahsen ben dikkate almıyorum. iyi forumlar.
Senin yazdığın hiçbir şeyi de dikkate almadığımı bil isterim. 300 km hızla giden kardeşim haricinde kimse red mistten rahmetli olmadı diyorum. Anlatamadım sanırım. Demogoji yaptığım falan yok, bu söylediklerime “demegoji” yorumunu yapabilmen, zaten durumu özetliyor.
Dikkatli süren, eğitim alan, üzerine en sağlam ekipmanı giyen motorcunun da yaşaması garanti değil! Tutturmuşsun ileri sürüş tekniği diye. Senin ülkende motorlar emniyet şeridine mahkum, araba kullanan kimsenin motorsiklet umrunda değil, sen ne eğitiminden bahsediyorsun ?
Ben yedi kişiyi toprağa koydum ve tövbe ettim diyorum, annemi bu konuma düşüremem dedim, sen hala hatadan bahsediyorsun.
Allah rahmet eylesin dedene, şansı ve ileri sürüş tekniği yaver gitmiş demek.
Ben motordan korkmuyorum kardeş, dünyanın en iyi motorcusu da olsan, en iyi eğitimi de alsan, en sağlam ekipmanı da giysen bu ülkede kelle koltukta geziyorsun. Hiçbir açıklaman bu gerçeği değiştirmez. Kendi ağzınla söylüyorsun sayısız ceset gördüğünü.
İyi niyetimin farkında olduğuna sevindim. Sizler dünyanın en iyi motorcularısınız ama bu ülke bu iyiliği kaldıracak müsaitlikte değil!
Siz motorcular dilediğiniz kadar irite olun, bunları okuyan bir kişiyi bile düşündürebilir hatta vazgeçirebilirsem ne mutlu bana.