Gutss
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 21
- İsim
- Talha Şeniz
Daha 19 yaşındayım fakat ustalarım türkiyedeki ilk hayabusa turbo swap yapan drag yarışçılarından Rıdvan ustadır. Kendisinden öğrendiğim bir cümle olan (Kullanılacak motor markası kawasakidir sonra kawasakidir sonra belki suzukidir der, özellikle (bmw araba üretsin kendine gelsin) gibi dar görüşlü cümleleride vardır fakat çok tatlı bir insandır, her şeyi ondan öğrendim, kawasaki bir aşktır...İlk kawasakim 2005 model bir naked olan er-5'ti. Allaha emanet frenleri vardı. o yıllardan bu yıla fren konusunda oldukça geliştirdi kendini. Kawasaki aslında çok tutucu ve gelenekçi bir japon motosiklet üreticisi. Adamlar hala bazı motorlarında yeniliklere kapalı. Zaten bizim gibi eski motorcuları esas alarak modellerini geliştiriyor. Mesela ben QS sevmiyorum z900'de yok. Mesela ben ABS'de sevmiyorum bunun için ufak bir aç kapa butonu koymamışlar. Yine de ufak tefek eksiklikleri olsa da çoğu modelde hala vazgeçilmez bir marka. Z MOTO biraz kendine çeki düzen verdi de son yıllarda adını duyurmaya başladı türkiyede. Yeniler pek bilmez ama eskiler bilir. Dünyanın en iyi iki motosiklet markası suzuki ve kawasaki'dir. yamaha ve honda ekonomi modelleri üretiyor. Bugün japonların ülkelerinde en çok tercih ettiği marka kawasaki ve suzuki mesela. Bizim türkiyede bir yamaha bir honda çılgınlığı var. Honda hele saf ekonomi sınıfı bana göre.