Altın_Vizörlü_Adam
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 139
var.Zx-4rr almayı düşünüyorum ama quickshifter veya onun gibi bir sistem fabrika çıkışlı geliyormu acaba sitesinde var diyor ama videolarda debriyaj kullanarak vites değiştiriyorlar
var.
Hayırlı olsun güzel tercih. Konuyu netleştirmek için izle dostum.
Videoda etkinleştirme diyor yani quickshifter varki etkinleştirsin değilmi sonradan taktığı bir aparat yoktur sanırım
Kanka sen deli misin bu motorda olmayan özellik yok tabikide quickshifter var türkiyeye gelen 2. zx4rr ı kullanan biri olarak söylüyorumki hayatımda kullanırken en çok zevk aldığım motor... kusursuz bir şey sanki bir büyü gibiZx-4rr almayı düşünüyorum ama quickshifter veya onun gibi bir sistem fabrika çıkışlı geliyormu acaba sitesinde var diyor ama videolarda debriyaj kullanarak vites değiştiriyorlar
Benim z900'de KQS yok meselaKanka sen deli misin bu motorda olmayan özellik yok tabikide quickshifter var türkiyeye gelen 2. zx4rr ı kullanan biri olarak söylüyorumki hayatımda kullanırken en çok zevk aldığım motor... kusursuz bir şey sanki bir büyü gibi
z900 da şahane bir motor... 4 hafta önce bir tane sattık ben 900cc naked bir motora göre epey yüklü bir miktar para olduğunu düşünüyordum ama 2 gün önce rodaj bakımına geldi motorun sahibi abimiz, bir daha başka naked a binmem ducati falan bilemiyorum ama hiçbir japon bunun yanına gelemez diye bir cümle kullandı kazasız belasız kullanman dileği ile <3Benim z900'de KQS yok mesela![]()
İlk olarak sorduğun için teşekkür ederimEvet doğru kawasaki'de KQS diye geçer quickshifter. KTM gibi sonradan yazılımla açılan hiç bir özelliği yok kawasaki'nin. Üstünde gelen her donanımı keyifle ve ücretsiz bir şekilde kullanabilirsin. Senin için az önce kawasaki'de çalışan arkadaşımı arayıp %100 netleştirmek için tekrar sordum. KQS mevcut. videoda anlatılan şekilde etkinleştirip kapatabilir KQS açık iken de debriyajı kullanarak vites değiştirebilirsin.
Hypernaked oluşu ve Quickshifter olmaması sebebi ile tercih ettim. Hızlı vites değiştirici pek bana göre değil.z900 da şahane bir motor... 4 hafta önce bir tane sattık ben 900cc naked bir motora göre epey yüklü bir miktar para olduğunu düşünüyordum ama 2 gün önce rodaj bakımına geldi motorun sahibi abimiz, bir daha başka naked a binmem ducati falan bilemiyorum ama hiçbir japon bunun yanına gelemez diye bir cümle kullandı kazasız belasız kullanman dileği ile <3
400 cc ye göre oldukça iyi bir motorKanka sen deli misin bu motorda olmayan özellik yok tabikide quickshifter var türkiyeye gelen 2. zx4rr ı kullanan biri olarak söylüyorumki hayatımda kullanırken en çok zevk aldığım motor... kusursuz bir şey sanki bir büyü gibi
Hiç bir problem olmaz. QS'nin zaten olayı o istersen aç istersen kapat keyfine göre takıl. QS açık iken debriyaj kullanmak yada QS kapalı iken debriyaj kullanmak hiç bir problem yaratmaz.İlk olarak sorduğun için teşekkür ederim
Yani bu KQS i istediğimiz zaman açıp kapatabiliyoruz ve sürekli debriyajsız bir şekilde kullanmamız bir sorun oluştururmu debriyaj ile pek uğraşmak istemiyorumda
bunun sebebi ise 4 silindir ve formula1 gibi devir çeviren bir yaratık olmasıdır. Top speed merak ediyorsan 230 gördüm kendisiyle fakat yol olsa açıkçası 250 ye kadar rahat ve zorlanmadan gidebileceğini düşünüyorum. Söylemeden geçemeyeceğim 2007den 2022 ye kadar zx10 un tüm senelerini kullanmış biriyim (2011-2018 hariç) ben böyle bir fren sistemi görmedim400 cc ye göre oldukça iyi bir motor
İlk kawasakim 2005 model bir naked olan er-5'ti. Allaha emanet frenleri vardı. o yıllardan bu yıla fren konusunda oldukça geliştirdi kendini. Kawasaki aslında çok tutucu ve gelenekçi bir japon motosiklet üreticisi. Adamlar hala bazı motorlarında yeniliklere kapalı. Zaten bizim gibi eski motorcuları esas alarak modellerini geliştiriyor. Mesela ben QS sevmiyorum z900'de yok. Mesela ben ABS'de sevmiyorum bunun için ufak bir aç kapa butonu koymamışlar. Yine de ufak tefek eksiklikleri olsa da çoğu modelde hala vazgeçilmez bir marka. Z MOTO biraz kendine çeki düzen verdi de son yıllarda adını duyurmaya başladı türkiyede. Yeniler pek bilmez ama eskiler bilir. Dünyanın en iyi iki motosiklet markası suzuki ve kawasaki'dir. yamaha ve honda ekonomi modelleri üretiyor. Bugün japonların ülkelerinde en çok tercih ettiği marka kawasaki ve suzuki mesela. Bizim türkiyede bir yamaha bir honda çılgınlığı var. Honda hele saf ekonomi sınıfı bana göre.bunun sebebi ise 4 silindir ve formula1 gibi devir çeviren bir yaratık olmasıdır. Top speed merak ediyorsan 230 gördüm kendisiyle fakat yol olsa açıkçası 250 ye kadar rahat ve zorlanmadan gidebileceğini düşünüyorum. Söylemeden geçemeyeceğim 2007den 2022 ye kadar zx10 un tüm senelerini kullanmış biriyim (2011-2018 hariç) ben böyle bir fren sistemi görmedim