Arama sonuçları: *

1. selamlargençler

Öneri 250sr vs rs200 hangisi alınır

250 sr alırdım ben hatta alacaktım ...
  2. selamlargençler

Yardım Bajaj N250 Vs Cf 250 NK vs 250 SR

250sr alırdım net
  3. selamlargençler

NK250 mi RS200 mü almalıyım?

Ben 250nk tercih ederdim
  4. selamlargençler

80.000 TL Hangi Motor Alınır?

Cf alırdım şahsen
  5. selamlargençler

18 yaşında MT-07 almak istiyorum.

Sr 250 alacaktım ben de kısmet değilmiş
  6. selamlargençler

MOTOR FİYATLARI DÜŞER Mİ (DOLAR DÜŞTÜ)

Yani şahsen ben de öyle yapardım da tercih meselesi sonuçta birinin yanında YAMAHA yazacak 1641477750 Tartışmaya gerek zaten adam 250 cc lik motor alamıyor
  7. selamlargençler

Kullananlar hep beğeniyor. R25 ciler bu motora baya bi kin duyuyorlar (@Sllent 'den bahsetmiyorum genel olarak olay böyle) 1641477516 motoru boşver g.tünü sildiğin peçeteyi de stoklasan 2x yaptı.
  8. selamlargençler

Şık motor da parçaları ve fiyatı pahalı motor
  9. selamlargençler

Bu arada CF moto güzel markadır haberin olsun @Sllent 1641476378 Etmez tabi orası öyle
  10. selamlargençler

Kalitesiz çünkü ucuz diye bir bakış açısı olabilir mi gerçekten çok komik. O zaman ben de Yamaha pahalı çünkü marka derim 1641476304 Adamın A1 ehliyeti yok o yüzden 125 lik alacakmış ne yapsın adam
  11. selamlargençler

Aynen öyle
  12. selamlargençler

Senin hatan ne diyeyim... Türkiyede doğup bu hayatı yaşaman senin hatan... (!)
  13. selamlargençler

Ah hacı ah ben de 250Sr ya da R25 alacaktım. Sınav haftamdı o zamanlar sınav haftası bitsin ehliyet alacam dedim . O meşhur 2 haftayı herkes bilir dolar 2x yaptı fiyatlar uçtu. Benzin fiyatlarına baktım 250 lik motor 2 km başına 1 tl yakıyordu o zmanlar şimdi 1.5 dan az yakmıyordur. Emeği...
  14. selamlargençler

Motorla en fazla kaç km/h ile gittiniz?

R 25 ile 247 gördüm eğimli yolda. İnanmayan inanmasın Daha son vitese atmamıştım bir de yol yağmurluydu.
  15. selamlargençler

Yardım Başlangıç Motoru Alacağım Ama Korkuyorum

yenialdığınız r25 değil miydi
  16. selamlargençler

Mavi rengi başlarda çok güzel gözüküyordu ama sonra nedense çok cafcaflı gelmeye başladı. Yani ne bileyim 600 lük 1000 lik motorda o çıkartmalar olsa belki güzel olur da 250 cc de çok iddali :D Siyahı çok şık hocam ya bebekk gibi
  17. selamlargençler

Ben de önümüzdeki ay ehliyete yazılcam. Aklımda 3 motor var şimdilik hangisini alırım allah kerim. CF moto 250Sr Siyah R25 Abs 2018 model KTM nin 250 lik bi motoru var racing tipi ama sahibindende yeni kasa yok. galiba yeni üretilmedi bilmiyorum ama dehşet bişeydi ya İlk motorum olacağı için CF...
  18. selamlargençler

Ben r25 yeni kasaları sevmiyorum çok tipsiz bence. Eski motorunuz bebek gibiymiş. Tabi ki dış görünüş olarak diyorum yoksa tabii ki ikisi karşılaştırılmaz
  19. selamlargençler

baya şekilmiş be. Çok hoşuma gitti tipi 1636906213 ekipmanlara 12k fazla abartı gibi geldi bana. Her şeyin en kalitelisini aldınız galiba
  20. selamlargençler

YZF 125R için boyum kısa mı?

bu 600 1000 lik motor önerenler neyn kafasını yaşıyor. İşin şakası yok 2 gün sonra bariyere yapışmış şekilde bulursunuz parçalarını
Top Bottom