şimdi al garajda beklesinEhliyet almadan almama izin vermiyorlar ne yazık ki
şimdi al garajda beklesinEhliyet almadan almama izin vermiyorlar ne yazık ki
İzin yok ailem aldirmiyo .dşimdi al garajda beklesin
@Sllentbak knk lütfen diyorum bak lütfen en başta benim 250nk onerdigimde senin yazdığın cevabı bakarmisn onu geçtim fiyatı yüksek olduğu için daha iyi diye bir şey yok marka piyasaya hakim olmak için ettiği değerin altına satar ticaretten anladığını düşünmüyorum zaten azcik anlasan anlarsın ztn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İzin yok ailem aldirmiyo .d
Şık motor da parçaları ve fiyatı pahalı motorBenim başlangıç için ktm duke 125 in tasarımını çok beğeniyorum ama çok pahalı. Zaten söylendiği gibi her araç ederinin çok çok yukarısında satılıyor. Bu duruma bir el atılmasını beklemek şart. Bende motosiklet hastasıyım. R25 sıfırı 90k olmuşken motosiklet almak için biraz beklenmesi gerektiğini düşünüyorum şahsen. Eninde sonunda fiyatlar iner herhalde.![]()
Yan sanayisi yok ondan dolayıŞık motor da parçaları ve fiyatı pahalı motor
Denklemin açık olmayan hali, CF motonun ve Yamaha'nın parça kaliteleri olsun blok kaliteleri ve grenaj kalitelerini bir tutabilirsin o zaman sana göre.Kalitesiz çünkü ucuz diye bir bakış açısı olabilir mi gerçekten çok komik. O zaman ben de Yamaha pahalı çünkü marka derim
Adamın A1 ehliyeti yok o yüzden 125 lik alacakmış ne yapsın adam
bak knk lütfen diyorum bak lütfen en başta benim 250nk onerdigimde senin yazdığın cevabı bakarmisn onu geçtim fiyatı yüksek olduğu için daha iyi diye bir şey yok marka piyasaya hakim olmak için ettiği değerin altına satar ticaretten anladığını düşünmüyorum zaten azcik anlasan anlarsın ztn
İzin yok ailem aldirmiyo .d
@Sllent
Evet maalesefŞık motor da parçaları ve fiyatı pahalı motor
Kullananlar hep beğeniyor. R25 ciler bu motora baya bi kin duyuyorlar (@Sllent 'den bahsetmiyorum genel olarak olay böyle)Evet maalesef
Hocam konuyu yeni gördüm sayılır. CF MOTO F/P marka bence. Özellikle 250nk ve 250sr güzel motorlar. Tabi biri 48k diğeri 57k. Zamanında motor stoklamak vardı. Köşeyi dönerdik valla.![]()
motoru boşver g.tünü sildiğin peçeteyi de stoklasan 2x yaptı.Evet maalesef
Hocam konuyu yeni gördüm sayılır. CF MOTO F/P marka bence. Özellikle 250nk ve 250sr güzel motorlar. Tabi biri 48k diğeri 57k. Zamanında motor stoklamak vardı. Köşeyi dönerdik valla.![]()
Yamaha daha iyi knk da benim anlatmak istediğim 250cc Yamaha sıfırı 90k ise cf moto 250cc 58k ise 58k olanı alırım cfmoto kötü deilEvet maalesef
Bütün Yamaha'cılar öyle, Yamaha'daki kaliteyi arıyoruz sanırım.Kullananlar hep beğeniyor. R25 ciler bu motora baya bi kin duyuyorlar (@Sllent 'den bahsetmiyorum genel olarak olay böyle)
motoru boşver g.tünü sildiğin peçeteyi de stokalsan 2x yaptı.
Bak işte anlamışsın sonunda, ikinci el sıfır muhabbeti geçmedi bu arada konuda anlatmadın yani bir şey.Yamaha daha iyi knk da benim anlatmak istediğim 250cc Yamaha sıfırı 90k ise cf moto 250cc 58k ise 58k olanı alırım cfmoto kötü deil
Yani şahsen ben de öyle yapardım da tercih meselesi sonuçta birinin yanında YAMAHA yazacakYamaha daha iyi knk da benim anlatmak istediğim 250cc Yamaha sıfırı 90k ise cf moto 250cc 58k ise 58k olanı alırım cfmoto kötü deil
Bende öyle düşünüyorum. Özellikle yamaha baya abartmış durumda. R25 bu 250cc 92k istemek nedir ya. Valla şu zamanda benim için yamaha ymış oymuş buymuş hiç fark etmez. Motosiklet olsun yeter. Aile ehliyet almaya dahi izin vermiyor zaten. Bir yandan onları ikna etmeye çalışıyorum.Yamaha daha iyi knk da benim anlatmak istediğim 250cc Yamaha sıfırı 90k ise cf moto 250cc 58k ise 58k olanı alırım cfmoto kötü deil
Yani şahsen ben de öyle yapardım da tercih meselesi sonuçta birinin yanında YAMAHA yazacak
Tartışmaya gerek zaten adam 250 cc lik motor alamıyor
Benimki ikna oldu da para yok ki alak...Bende öyle düşünüyorum. Özellikle yamaha baya abartmış durumda. R25 bu 250cc 92k istemek nedir ya. Valla şu zamanda benim için yamaha ymış oymuş buymuş hiç fark etmez. Motosiklet olsun yeter. Aile ehliyet almaya dahi izin vermiyor zaten. Bir yandan onları ikna etmeye çalışıyorum.
Tamam hocam siz sürecin en zor kısmını geçmişsiniz. Para bir şekilde biriktirilir.Benimki ikna oldu da para yok ki alak...