Neler Yeni

Dolar mı Çıktı yoksa TL'mi Düştü ❓❓❓

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,130
İsim
Mehmetcan
Dolar evrensel kur sayılır kolay kolay kıpırdamaz da. Diger kurlara da baktigimiz zaman tl dusmus
Dolar kuru bizimki gibi oynak değildir, yükselmez. TL değer kaybeder her zaman böyle bu iş en basitinden tl'nin diğer kurlarla günlük farkıyla karşılaştırıp anlayabilirsiniz euro/riyal/ruble/sterlin gibi
Hocam Bende biliyorum Doların kolay kolay hareket etmediğini

Ama malum vergiler yükselince ithalat azalmıştır savaş vs. Derken Amerika Silah vs. Satmıştır yani ithalt ve silahlar milyon dolarlar ediyor Vs. Vs.

Kısaca o kadar çok şey yaşanıyor ki truo geldiğinden beri bir çok şey degiştiği için Amerika'da Bir anda dolar Artmıştır belki diye düşündüm belli olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,418
İsim
Yuzarsef
Ne olacak canım 1TL hep 1TL

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Doğukan Barut
Hocam 1 dolar 36'dan 41TL ye çıkınca kesinlikle dolar yükselmiş demek değil tıpkı şuan yanlış söylediginiz gibi TL düşmüş
Tl değer kazanmadı diyorum brom yanlış söylediğim bir şey yok. dolar bizim ülkede değer kazandıı TL de düştü duymak istediğin gibi yazayım sonuç değişecek mi bakalım

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,130
İsim
Mehmetcan
Kardeşim tr sağlam yiyor birşeyler ama daha bunlar hiçbirşey siz dışarıda konuşualnları bilmiyorsunuz. Ben polonyada yaşıyorum avrupada tr ile alakalı bir çok haber var ama tr de bunların hepsi engel erişimi getirildiğinden görmiyorsunuz.
Ne gibi haberler hocam mesela bir kaç örnek verir misiniz ??? (Yani global siyasi/politik gelişmeler dışında Yasaklayacakları haberler aklıma gelmiyorda)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne olacak canım 1TL hep 1TL
😂

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Doğukan Barut
Hocam Bende biliyorum Doların kolay kolay hareket etmediğini

Ama malum vergiler yükselince ithalat azalmıştır savaş vs. Derken Amerika Silah vs. Satmıştır yani ithalt ve silahlar milyon dolarlar ediyor Vs. Vs.

Kısaca o kadar çok şey yaşanıyor ki truo geldiğinden beri bir çok şey degiştiği için Amerika'da Bir anda dolar Artmıştır belki diye düşündüm belli olmaz
böyle bir senaryo yok kardeşim yanlış anlamada merkez bankası yıllardır tutuyorken dolara noldu elindeki rezerv mi bitti :) lütfen başka senaryolar kurun

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,355
İsim
eyyüb
Ne gibi haberler hocam mesela bir kaç örnek verir misiniz ??? (Yani global siyasi/politik gelişmeler dışında Yasaklayacakları haberler aklıma gelmiyorda)
Mesaj otomatik birleştirildi:

😂
çikita muz cumhuriyeti.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,130
İsim
Mehmetcan
Tl değer kazanmadı diyorum brom yanlış söylediğim bir şey yok. dolar bizim ülkede değer kazandıı TL de düştü duymak istediğin gibi yazayım sonuç değişecek mi bakalım
Tamam bende diyorum ki TL değer Kazanmadı çok saçma duruyor hocam o yüzden dedim yani Sanki Ben TL mi artı demişim gibi anlaşılıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yasin Polat Ersoy
Sa Forumda konu açılmış dolar 41TL'ye çıktı diye Acaba Gerçekten Dolar mı Çıktı Yoksa TL' mi düştü ❓

Yani Amerika bu kadar politik sıkıntı yaşıyorken üzerine yemen /Filistin vs. + Amerika'ya karşı yapılan çin'in, kanada'nın vs. vs. misilleme'sine rağmen EU ile aralarında sorun varken Dolar hâlâ Yükseliyorsa sebep yokken durduk yere her gün düşen TL'nin Ta ..........
gerçekten dolar çıktı kardeşim 41 tl yi gördü şuan yarı yarıya kesildi 38 tl de sabit kaldı da zammı yapıştırdılar sabahtan tl nin değer kazandığını 15 senedir görmedim :)
Yarı yarıya kesilme sebebi ektedir.

Ekler

• Ekran_goruntusu_2025-03-19_132724.png
    Ekran_goruntusu_2025-03-19_132724.png
    312.9 KB · Hit: 29

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Doğukan Barut
Tamam bende diyorum ki TL değer Kazanmadı çok saçma duruyor hocam o yüzden dedim yani Sanki Ben TL mi artı demişim gibi anlaşılıyor
sende öyle demişim gibi yazmışsın, ülkede dolar kuru değer kazandı, TL de dolar değer kazanırken nolur düz mantık, düşer :) keloğlandaki iki dev gibiyiz şuan, biraz meyve bol kozolak, hayır bol kozolak biraz meyve :))

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Serdar
Bundaki sistem nedir azerbaycan bunu böyle yapmak için ne gibi yöntemler kullanıyor?
1742385069239.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,835
Üyeler
170,264
Son üye
AlpAngelo
Top Bottom