Neler Yeni

MOTOR FİYATLARI DÜŞER Mİ (DOLAR DÜŞTÜ)

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
bak knk lütfen diyorum bak lütfen en başta benim 250nk onerdigimde senin yazdığın cevabı bakarmisn onu geçtim fiyatı yüksek olduğu için daha iyi diye bir şey yok marka piyasaya hakim olmak için ettiği değerin altına satar ticaretten anladığını düşünmüyorum zaten azcik anlasan anlarsın ztn
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi al garajda beklesin
İzin yok ailem aldirmiyo .d

bak knk lütfen diyorum bak lütfen en başta benim 250nk onerdigimde senin yazdığın cevabı bakarmisn onu geçtim fiyatı yüksek olduğu için daha iyi diye bir şey yok marka piyasaya hakim olmak için ettiği değerin altına satar ticaretten anladığını düşünmüyorum zaten azcik anlasan anlarsın ztn

@Sllent

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Benim başlangıç için ktm duke 125 in tasarımını çok beğeniyorum ama çok pahalı. Zaten söylendiği gibi her araç ederinin çok çok yukarısında satılıyor. Bu duruma bir el atılmasını beklemek şart. Bende motosiklet hastasıyım. R25 sıfırı 90k olmuşken motosiklet almak için biraz beklenmesi gerektiğini düşünüyorum şahsen. Eninde sonunda fiyatlar iner herhalde. :(
Şık motor da parçaları ve fiyatı pahalı motor

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kalitesiz çünkü ucuz diye bir bakış açısı olabilir mi gerçekten çok komik. O zaman ben de Yamaha pahalı çünkü marka derim

Adamın A1 ehliyeti yok o yüzden 125 lik alacakmış ne yapsın adam
Denklemin açık olmayan hali, CF motonun ve Yamaha'nın parça kaliteleri olsun blok kaliteleri ve grenaj kalitelerini bir tutabilirsin o zaman sana göre.
Bir değil işte onu anlatmaya çalışıyorum.

@Sllent
1641476907634.png

150NK'ya göre biraz fazla pahalı demişim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Şık motor da parçaları ve fiyatı pahalı motor
Evet maalesef

Hocam konuyu yeni gördüm sayılır. CF MOTO F/P marka bence. Özellikle 250nk ve 250sr güzel motorlar. Tabi biri 48k diğeri 57k. Zamanında motor stoklamak vardı. Köşeyi dönerdik valla. :D

Son düzenleme:

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Evet maalesef

Hocam konuyu yeni gördüm sayılır. CF MOTO F/P marka bence. Özellikle 250nk ve 250sr güzel motorlar. Tabi biri 48k diğeri 57k. Zamanında motor stoklamak vardı. Köşeyi dönerdik valla. :D
Kullananlar hep beğeniyor. R25 ciler bu motora baya bi kin duyuyorlar (@Sllent 'den bahsetmiyorum genel olarak olay böyle)

Evet maalesef

motoru boşver g.tünü sildiğin peçeteyi de stoklasan 2x yaptı.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
Evet maalesef

Yamaha daha iyi knk da benim anlatmak istediğim 250cc Yamaha sıfırı 90k ise cf moto 250cc 58k ise 58k olanı alırım cfmoto kötü deil

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kullananlar hep beğeniyor. R25 ciler bu motora baya bi kin duyuyorlar (@Sllent 'den bahsetmiyorum genel olarak olay böyle)

motoru boşver g.tünü sildiğin peçeteyi de stokalsan 2x yaptı.
Bütün Yamaha'cılar öyle, Yamaha'daki kaliteyi arıyoruz sanırım.

Yamaha daha iyi knk da benim anlatmak istediğim 250cc Yamaha sıfırı 90k ise cf moto 250cc 58k ise 58k olanı alırım cfmoto kötü deil
Bak işte anlamışsın sonunda, ikinci el sıfır muhabbeti geçmedi bu arada konuda anlatmadın yani bir şey.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Yani şahsen ben de öyle yapardım da tercih meselesi sonuçta birinin yanında YAMAHA yazacak

Tartışmaya gerek zaten adam 250 cc lik motor alamıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
Bende öyle düşünüyorum. Özellikle yamaha baya abartmış durumda. R25 bu 250cc 92k istemek nedir ya. Valla şu zamanda benim için yamaha ymış oymuş buymuş hiç fark etmez. Motosiklet olsun yeter. Aile ehliyet almaya dahi izin vermiyor zaten. Bir yandan onları ikna etmeye çalışıyorum.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
Yani şahsen ben de öyle yapardım da tercih meselesi sonuçta birinin yanında YAMAHA yazacak

Tartışmaya gerek zaten adam 250 cc lik motor alamıyor

Bende öyle düşünüyorum. Özellikle yamaha baya abartmış durumda. R25 bu 250cc 92k istemek nedir ya. Valla şu zamanda benim için yamaha ymış oymuş buymuş hiç fark etmez. Motosiklet olsun yeter. Aile ehliyet almaya dahi izin vermiyor zaten. Bir yandan onları ikna etmeye çalışıyorum.
Benimki ikna oldu da para yok ki alak...

Top Bottom