Neler Yeni

MOTOR FİYATLARI DÜŞER Mİ (DOLAR DÜŞTÜ)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
Senin düşünce biçimini anlayamıyorum, bak diyorum ki;
Kullanılan parçalar ve maliyetler yüzünden ve markanın değeri yüzünden Yamaha daha pahalı.
Kullanılan parçalar ve maliyetler yüzünden ve markanın değeri daha düşük olduğu yüzünden CFMoto daha ucuz, denklemi şimdi çözebildiniz mi?
Hocam bizim sana anlatmaya çalıştığımız
1 CF MOTO KÖTÜ BİR MARKA DEĞİL
2 O 125LİK MOTOR 47K ETMEZ

Denklemi çöz ama ha .

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
Kalitesiz çünkü ucuz diye bir bakış açısı olabilir mi gerçekten çok komik. O zaman ben de Yamaha pahalı çünkü marka derim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamın A1 ehliyeti yok o yüzden 125 lik alacakmış ne yapsın adam
Tm da 47bin TL etmez ki r125

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
Senin düşünce biçimini anlayamıyorum, bak diyorum ki;
Kullanılan parçalar ve maliyetler yüzünden ve markanın değeri yüzünden Yamaha daha pahalı.
Kullanılan parçalar ve maliyetler yüzünden ve markanın değeri daha düşük olduğu yüzünden CFMoto daha ucuz, denklemi şimdi çözebildiniz mi?
Alakası yok bu arada 250sr r25 e kafa tutar ?

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kardeşim ben sana en başta ne dedim deli misin sen ? O fiyata değmez 1 sene bekle aynı fiyata 250nk al dedim sen dedin ki 250nk almam r125 alırım cf moto titrer dedin tek silindir her motor titrer sen hiç r125 sürdün mu ben kuzenimin r125 ini aylar vs sürdüm mahallede sonra gelip r25 alırım diyosun paran varsa al zaten biz r125 e okdr para gerçeğine 250nk al diyoruz sen A1 var diyosun Gine 47bin TL etmez o motor
Alabileceğimin en iyisi neyse bütçeme göre onu alırım.
47K etsin veya etmesin ben bağlıyorum ve sadece kapımın önünde durması bile bana mutluluk verecekken sizin tabirleriniz oldukça gülünç
1 senelik zamanım yok anlayabiliyor musun?
A1 ehliyetim varsa 250NK'ya binemem bunu anlayabiliyor musun?
250nk almam çünkü alamam bunu anlıyor musun yukarıdaki açıklamadan.
A2 ehliyetim olsa CFmoto mu yoksa R125 mi deseler ikisini de almam bunu anlıyor musun?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
47K etsin veya etmesin ben bağlıyorum ve sadece kapımın önünde durması bile bana mutluluk verecekken sizin tabirleriniz oldukça gülünç
A2 ehliyetim olsa CFmoto mu yoksa R125 mi deseler ikisini de almam bunu anlıyor musun?
SEN NERENLE OKUYOSUN BİLMİYORUM AMA BENCE DEDİGİMİ BİDAHA OKU KONU BU KADAR UZAMASİNİN SEBEBİ YAMAHA DAHA PAHALİ DAHA İYİ DEMEN VE CF MOTOYU KOTULEMEN F/P DİYE BİSEY VAR DUYDUN MU HİC

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,137
İsim
.
A2 Ehliyetin yoksa CF MOTO ya dandik ucuz çin malı diye çamur atma o zaman.

Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Mustafa Usta
Instagram
mustafa_usta61
A2 bütçem 21k motor için ayrılan ama işte az koyulur
Benim başlangıç için ktm duke 125 in tasarımını çok beğeniyorum ama çok pahalı. Zaten söylendiği gibi her araç ederinin çok çok yukarısında satılıyor. Bu duruma bir el atılmasını beklemek şart. Bende motosiklet hastasıyım. R25 sıfırı 90k olmuşken motosiklet almak için biraz beklenmesi gerektiğini düşünüyorum şahsen. Eninde sonunda fiyatlar iner herhalde. :(

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,383
İsim
Bilal Tepe
Buradan sonrası fanboyluğa girer, tartışmak istemiyorum daha fazla.
Ucuz diye çöp olmuyor pahalı diye de iyi olmuyor

Benim başlangıç için ktm duke 125 in tasarımını çok beğeniyorum ama çok pahalı. Zaten söylendiği gibi her araç ederinin çok çok yukarısında satılıyor. Bu duruma bir el atılmasını beklemek şart. Bende motosiklet hastasıyım. R25 sıfırı 90k olmuşken motosiklet almak için biraz beklenmesi gerektiğini düşünüyorum şahsen. Eninde sonunda fiyatlar iner herhalde. :(
Duke 125 almak isterim lakin eski ve km yüksek kasalar hocam paramı ona bağlamak istemiom

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
A2 Ehliyetin yoksa CF MOTO ya dandik ucuz çin malı diye çamur atma o zaman.
YAMAHA'YA GÖRE İBARESİNİ GÖREBİLİYOR MUSUN?
Karşılaştırmayı anlayabiliyor musun?

Ucuz diye çöp olmuyor pahalı diye de iyi olmuyor

Duke 125 almak isterim lakin eski ve km yüksek kasalar hocam paramı ona bağlamak istemiom
Sen anlamıyorsun, kendimi yoruyorum boşuna.
Sen CF'ye bin ben YZF'ye hadi iyi forumlar.
Ucuz/pahalı kalitesiz/kaliteli denklemini kurmuyorum, anlatmak istediğim daha farklı ama anlamayınca insan dediğini tekrar ediyor maalesef.

Top Bottom