Neler Yeni

MOTOR FİYATLARI DÜŞER Mİ (DOLAR DÜŞTÜ)

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Biz r125 kötü demiyoruz ki 47bin TL etmez diyoruz sadece hepsi bu niye bu kadar büyüttün ki paran varsa r25 alsan bile koymaz ama cf moto kötü demen komikti
CFMoto kötü evet Yamaha'ya göre kalite olarak, hala diyebilirim bunu itiraz edecek var mı?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,233
İsim
.
Yok saçma kıyaslama demiş te şimdi bir 2022 model sıfır bir ürün var bide 8 sene önce çıkmış 8 senedir yatan bir ürün var ha cf moto cidden çok kötü olsa katılırım ama herkes buram buram diyor gayet başarılı bir marka .
+1
CF MOTO rezil bir firma olsa neyse gayet güzel bir marka.
Bir tarafta 0km cıncık gibi motor var bir tarafta 8 senelik motor var.
Tercih meselesi.
Ve birde 125cc şaka gibi.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Hocam hangi ehliyeti alacaksınız? A1 veya a2
A2 bütçem 21k motor için ayrılan ama işte az koyulur
Mesaj otomatik birleştirildi:

CFMoto kötü evet Yamaha'ya göre kalite olarak, hala diyebilirim bunu itiraz edecek var mı?
Lamborghini mi daha iyi Bugatti mi ? Bugatti iyi tabi ama Lamborghini de kendi segmentinde piyasası var ve satılıyor Renault mu daha iyi yoksa BMW mi tabikide BMW ama Renaultun fiyat segmentinde sattığı mal daha fazla şimdi Renault kötü mü oldu çok önyargılisin hatta marka fanboylusun

Yamaha tabikide daha iyi ama bu cf moto kötü anlamına getirmez hiçbir zaman fiyat skalasina göre değerlendir

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,233
İsim
.
Siz şaka gibi hatersınız ben başka bir şey demiyorum, benim param bağlıyorum size ne ki bundan anlayamadım tam olarak.
2021 PCX'in sıfırı 50K olmuşken ortamda 47 dediğimde bir halt olacağını sanmıyorum olmaz da zaten.
Sen yinede deme hocam.
Kazıklamışlar seni 47K yı 125liğe mi bağladın derlerse zoruna gider ben sana söyleyeyim.
Bu kesin ve nettir.
0 olsa neyse birde 8 senelik motor üstüne üslük 125cc.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
+1
CF MOTO rezil bir firma olsa neyse gayet güzel bir marka.
Bir tarafta 0km cıncık gibi motor var bir tarafta 8 senelik motor var.
Tercih meselesi.
Ve birde 125cc şaka gibi.
Dediğim gibi reisim her markanın alıcısı vardır BMW renaulttan iyi diye Renault satılmıyor mu ? Veya Fiat egea stokta kalmiyo çatır çatır gidiyo

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
A2 bütçem 21k motor için ayrılan ama işte az koyulur

Lamborghini mi daha iyi Bugatti mi ? Bugatti iyi tabi ama Lamborghini de kendi segmentinde piyasası var ve satılıyor Renault mu daha iyi yoksa BMW mi tabikide BMW ama Renaultun fiyat segmentinde sattığı mal daha fazla şimdi Renault kötü mü oldu çok önyargılisin hatta marka fanboylusun
Aynı kalitede ürünleri kıyaslamıyorsun ve direkt olarak mesaj atmak için atıyorsun, lütfen mesajı okuyup anlayınca tekrar düzenler misin mesajını bu halinle tartışmayacağım senle daha fazla.
Bugatti/Yamaha olsa Lamborghini/CFmoto mu olacak güldürme beni Allah aşkına.
BMW ile Renault'u kıyaslaman bir bakıma doğru ama CFMoto'nun ne kadar satıp segmentine göre iyi olduğu beni ilgilendirmiyor.
Param varsa 45K bandındaki motorlara bakarım ve alabileceğimin en iyisini alırım, burada Honda en iyisi olsaydı olurdum herhangi bir Yamaha fanboyluğu söz konusu değil.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Sen yinede deme hocam.
Kazıklamışlar seni 47K yı 125liğe mi bağladın derlerse zoruna gider ben sana söyleyeyim.
Bu kesin ve nettir.
Knk adam zengin para umrumda değil adamın benim takildigim nokta cf moto hala kötü diyor bu yani isterse 120bin TL versin

Aynı kalitede ürünleri kıyaslamıyorsun ve direkt olarak mesaj atmak için atıyorsun, lütfen mesajı okuyup anlayınca tekrar düzenler misin mesajını bu halinle tartışmayacağım senle daha fazla.
BMW ile Renault'u kıyaslaman bir bakıma doğru ama CFMoto'nun ne kadar satıp segmentine göre iyi olduğu beni ilgilendirmiyor.
Param varsa 45K bandındaki motorlara bakarım ve alabileceğimin en iyisini alırım, burada Honda en iyisi olsaydı olurdum herhangi bir Yamaha fanboyluğu söz konusu değil.
Tamam

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
:(
Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,233
İsim
.
Dediğim gibi reisim her markanın alıcısı vardır BMW renaulttan iyi diye Renault satılmıyor mu ? Veya Fiat egea stokta kalmiyo çatır çatır gidiyo
+1
Adam fanboy hocam

Knk adam zengin para umrumda değil adamın benim takildigim nokta cf moto hala kötü diyor bu yani isterse 120bin TL versin

Tamam
Anlamıyorki bak ikimizde anlatıyoruz kötü bir marka değil diye hala çamur atıyor.
Anlasa kabullense neyse.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sen yinede deme hocam.
Bu kesin ve nettir.
Yeterli bu kadar kazık muhabbeti nasıl ortamlardasın bilmiyorum ama ortamlarımda sürekli scooterlara 30-40K bayılan insanların lafı geçiyor ve ayıplanma da söz konusu değil.
Sana göre kesin ve nettir desen daha doğru bu denkleme göre.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Knk dediğimiz şeyler çok farklı cidden anlamiyosun ben cf motoru kotulemenin aşırı saçma olduğunu diyorum sen hala kötü diyosun

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
+1
Adam fanboy hocam

Anlamıyorki bak ikimizde anlatıyoruz kötü bir marka değil diye hala çamur atıyor.
Anlasa kabullense neyse.
Çamur atmıyorum iyi misin?
Yamaha'ya göre aynı sınıftaki ürünleri ''KALİTESİZ''.
Lütfen anlayın artık yazdığımı.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,390
İsim
Bilal Tepe
Knk dediğimiz şeyler çok farklı cidden anlamiyosun ben cf motoru kotulemenin aşırı saçma olduğunu diyorum sen hala kötü diyosun
250nk alacağıma r125 alırım diyosun a2 olsa r25 alırım diyosun biz diyoruz ki r125 47bin TL ya bide 8 senelik sen 250cc LoL taş gibi motoru 0km alabiliyorsun aynı fiyata biz bunu diyoz

Top Bottom