9 ay önce 22 ye aldım kask eldiven ceketle beraberR125 alınmaz bu zamanda
Ne gibi bir motor dusunuyorsun scooter racing. Racing dusunuyorsan kesinlikle dusmez. Scooter ucuza borcu harci olan birinden alirsin. Racing motor alicaksan da fuar bekleme bence direk al. İkinci el guvenilir bir expere soktuktan sonra alabilirsin. Otorapor oneririm hocanMart'ta ehliyet alcam Şubat sonu motor fuarı var 13. Fuar İstanbul'da bütün firmalar orda yeni modellerini sergilicek fiyatlar ile beraber
Naked istiyorum Super sport almam suanlik ilk motorum bideNe gibi bir motor dusunuyorsun scooter racing. Racing dusunuyorsan kesinlikle dusmez. Scooter ucuza borcu harci olan birinden alirsin. Racing motor alicaksan da fuar bekleme bence direk al. İkinci el guvenilir bir expere soktuktan sonra alabilirsin. Otorapor oneririm hocan
Bütçe nedir ? Ekipman ve Ehliyet var mı ?Naked istiyorum Super sport almam suanlik ilk motorum bide
Hocam dolarin dusmesi hic bir seyi etkilemez pc vs disinda. Hele ikinci elde asla. Alabiliyorsan hemen al. Kis sezonu motor alma zamanidir. Annenin babanin ustune al. Hem denersin begenmessen yazin basinda satar kisin ayni parayla daha iyi bir motor alirsin.(gerekirse biraz daha koyarsin ustune) ama senin bilecegin is ben beklmeden alirdimDolar 17 iken orenk mesela cfmoto 150nk 37800tl idi şuan dolar 13 bu sene fiyatlar düşer mi ?
Mart 9 da ehliyete basvurucam şuan ekipman için 1800tl alpinestare marka korumalı mont alcam eldiven bide 1100e kask motorum için de 21 bin TL civarı kalıyor bir miktar da babam ve dayım koyabilir üstüneBütçe nedir ? Ekipman ve Ehliyet var mı ?
Ehliyet almadan almama izin vermiyorlar ne yazık kiHocam dolarin dusmesi hic bir seyi etkilemez pc vs disinda. Hele ikinci elde asla. Alabiliyorsan hemen al. Kis sezonu motor alma zamanidir. Annenin babanin ustune al. Hem denersin begenmessen yazin basinda satar kisin ayni parayla daha iyi bir motor alirsin.(gerekirse biraz daha koyarsin ustune) ama senin bilecegin is ben beklmeden alirdim
Rn180 alacaktım aslında şehir içi veya tam sınırdaki diğer illere gitmek için tipi de hoşuma gitti bütçem de yetiyor şuan ama karar veremedim önerin var mı naked istiyorumBütçe nedir ? Ekipman ve Ehliyet var mı ?
O neden tam olarak?R125 alınmaz bu zamanda
Km si çok fazla sifirlari çok uçuk fiyat o fiyatlara 250cc alinirO neden tam olarak?
13.75 ve devamlı talep var hafta bitmeden 14 oluyor.Dolar 17 iken orenk mesela cfmoto 150nk 37800tl idi şuan dolar 13 bu sene fiyatlar düşer mi ?
Üzücü yani ne diyebilirim artık13.75 ve devamlı talep var hafta bitmeden 14 oluyor.
Ya hemen yakın zamanda alın ya da 1 sene bekleyin. Her şeye devamlı zam geliyor. Motor ve motor parçalarına daha gelmedi ama şubat gibi gelicektir. Heleki yazın fiyatları uçar.Üzücü yani ne diyebilirim artık