MOTOR FİYATLARI DÜŞER Mİ (DOLAR DÜŞTÜ)

Dolar 17 iken orenk mesela cfmoto 150nk 37800tl idi şuan dolar 13 bu sene fiyatlar düşer mi ?
CFMoto'ya göre sencede o fiyat biraz fazla değil mi, ikinci ele yönelmeni öneririm ama tabii senin tercihin yinede.
Bende ikinci el YZF R125 düşünüyorum da biraz pahalılar, fiyatlar düşecek gibi değil en kısa sürede almayı düşünüyorum.

ek vergiler geldi 1 ocakta yani çok bekleme. stabil kalır dolar düştüyse de. yakında çıkar bile dolar hatta daha da artar motorun fiyatı. bir an önce almaya bak.

ek vergiler geldi 1 ocakta yani çok bekleme. stabil kalır dolar düştüyse de. yakında çıkar bile dolar hatta daha da artar motorun fiyatı. bir an önce almaya bak.
Ne araba ne motor hiçbir türlü taşıt fiyatları inmez bu saatten sonra vergisi b::u pusuru derken olur 20k Lik şey 40 50 ama asla 19 olmaz
Sıfır mı, ikinci el mi? İkinci el araç fiyatları asla düşmüyor. Sıfırda da ya stok olmuyor fiyatı düşürerek göz boyuyorlar yada fiyatı düşürmüyorlar.
Sıfır 2.el farketmez 5 senedir birseyrler al sat yapıyorum canımı dişine taktım yeri geldi okulda yemek yemedim biriktirdim şuan 27bin TL param oldu 5 senedir birtane motor almayı hayal ettim ama fazlaymış sanırım bu ülke benden hayallerimi de çaldı elimde olan fırsatları da ...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CFMoto'ya göre sencede o fiyat biraz fazla değil mi, ikinci ele yönelmeni öneririm ama tabii senin tercihin yinede.
Bende ikinci el YZF R125 düşünüyorum da biraz pahalılar, fiyatlar düşecek gibi değil en kısa sürede almayı düşünüyorum.
R125 40 50bin km yapmış bile bulsam alırım ama yok ne yazık ki knk bide ilk motor o grrnajlar cizilince parası da cabası ...

R125 alınmaz bu zamanda

Ah hacı ah ben de 250Sr ya da R25 alacaktım. Sınav haftamdı o zamanlar sınav haftası bitsin ehliyet alacam dedim . O meşhur 2 haftayı herkes bilir dolar 2x yaptı fiyatlar uçtu. Benzin fiyatlarına baktım 250 lik motor 2 km başına 1 tl yakıyordu o zmanlar şimdi 1.5 dan az yakmıyordur. Emeği geçenlerin ...

250 SR 33 35 K lara bulunuyordu şuan 51K dan başlıyor. Boşa yaşıyoruz

Hiçbir şey yokunda gitmiyor 5 senelik ugrastigim çabalar onca zamanı harcadigim şeylerin bana karşılık verme şekli buysa hayat yani ben artık ne diyim ki yurtdışında istediğim motoru 5 bin birimden ucuza alıyorlar ...
Ah hacı ah ben de 250Sr ya da R25 alacaktım. Sınav haftamdı o zamanlar sınav haftası bitsin ehliyet alacam dedim . O meşhur 2 haftayı herkes bilir dolar 2x yaptı fiyatlar uçtu. Benzin fiyatlarına baktım 250 lik motor 2 km başına 1 TL yakıyordu o zmanlar şimdi 1.5 dan az yakmıyordur. Emeği geçenlerin ...

250 SR 33 35 K lara bulunuyordu şuan 51K dan başlıyor. Boşa yaşıyoruz

Hiçbir şey yokunda gitmiyor 5 senelik ugrastigim çabalar onca zamanı harcadigim şeylerin bana karşılık verme şekli buysa hayat yani ben artık ne diyim ki yurtdışında istediğim motoru 5 bin birimden ucuza alıyorlar ...
Senin hatan ne diyeyim... Türkiyede doğup bu hayatı yaşaman senin hatan... (!)

Dolar 17 iken orenk mesela cfmoto 150nk 37800tl idi şuan dolar 13 bu sene fiyatlar düşer mi ?
Hocam dayimlar galericilik yapiyor.ne araba ne emlak ne motor duser. Hele motor yaza dogru daha da artar. Alabilirsen kisin al.

Hocam dayimlar galericilik yapiyor.ne araba ne emlak ne motor duser. Hele motor yaza dogru daha da artar. Alabilirsen kisin al.
Mart'ta ehliyet alcam Şubat sonu motor fuarı var 13. Fuar İstanbul'da bütün firmalar orda yeni modellerini sergilicek fiyatlar ile beraber

Geri