Arama sonuçları: *

1. B1L0

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi

Elinize sağlık hocam, ben dahil bu bütçede monitör arayan birçok arkadaşın işini görecektir bu rehber.
  2. B1L0

İnceleme Monitör Lambası (139tl, vergi ile 410tl) İnceleme

İnceleme ve bilgilendirme için teşekkürler hocam elinize sağlık. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  3. B1L0

Samsung 6 AY Boyunca BEDAVA Amazon Prime Üyeliği !!!

https://forum.donanimarsivi.com/konu/amazontr-6-ay-prime-ueyelik-hediyesi-bitmeden-yakala.844466/
  4. B1L0

1 AYDIR UĞRAŞTIĞIM SİSTEM SONUNDA BİTTİ!

Hayırlı olsun. Hayır 345 matematik kitabının üstünde duran kasa gerçek değil.
  5. B1L0

CS;GO Görseldeki Crosshair

O crossların yanında crossu büyütme-küçültme, aralığı arttırma-azaltma gibi ayarlar var oradan yapabilirsin istediğin özelleştirmeyi. Şurası Ek olarak şu cross kodunu deneyebilirsin hemen hemen aynısı. CSGO-WbqWW-mxJTo-mjHeB-mvZKd-asAQL
  6. B1L0

İnceleme God of War İnceleme: ÇOK SIKICI!

Çoğu kişi rdr2 daha sıkıcı diyecektir ama rdr2 oynarken sıradaki görevi merak ediyordum, atla görev yerine giderken acaba beni neler bekliyor diyordum. Gow o merak duygusunu da oluşturamadı bende. Dümdüz yürü kes yürü kes bi oyun gibi geldi. Sırf hikayesi güzel diye de aynı şeyi milyon kez...
  7. B1L0

Rehber RTX 4000 serisi Watt-Performans rehberi

Elinize sağlık. Konu 4000 serisi laptoplar için sanırım, başlığı da o şekilde yaparsanız bence daha iyi olur.
  8. B1L0

Moderatörlük Başvurusu Nasıl Yapılır ?

Moderatör ihtiyacı olduğunda duyurusu yöneticiler tarafından yapılıyor.
  9. B1L0

Rehber Ghosting nedir? Inverse Ghosting nedir? Black Smearing nedir?

Elinize sağlık Kerem hocam çok açıklayıcı bir rehber olmuş. 🫡
  10. B1L0

En Sonunda Fiber İnternete Kavuştum: Deneyimlerim ve Süreç

Yok dostum daha yeni geldi binaya çeken daire olmadığı için bilmiyorum. Akşam bi konuşup geçme işine bakalım biz de madem teşekkürler.
  11. B1L0

Hm anladım teşekkür ederim. 1678790360 Siz de sağolun hocam o açıdan düşünmemiştim.
  12. B1L0

Bir de fiber binaya kadar geldi de sanırım eve de kablo çekmeleri gerekiyormuş o iş uzun sürüyor mu evin içinden falan da çekicez demişler sanırım babama.
  13. B1L0

Farketmez diyip başvuru yap demenizin özel bir sebebi var mı? Yoksa fiber olması her türlü daha iyi olur diye mi dediniz? 75 lik türkneti kullanıyorum da 100lük ttnete geçmeme gerek var mı tam emin değilim meraktan soruyorum biraz da.
  14. B1L0

https://www.waveform.com/tools/bufferbloat
  15. B1L0

Rehber Profil Fotoğrafına Nasıl Noel Şapkası Eklenir?

bayılıyonuz şöyle gevur işlerine özenmeye
  16. B1L0

Rehber Bilgisayarda Xbox 360 Oyunları Oynama (RDR 1 FORZA HORIZON 1 GEARS OF WAR 3)

rockstar gta6dan sonra bi rdr1 remake ile rdr aşkımızı tekrar ateşleyip rdr3ü çıkarsa ne güzel olur ya
  17. B1L0

İnceleme galaxy m52 alınır mı inceleme

Evet Satın aldıktan 1 hafta sonra servise verdim ek herhangi bir şey ödemedim
  18. B1L0

Üst model başka bi telefonla değiştirdiler bundan sonra samsungcuyum :)
  19. B1L0

Valla ilk sayfada da yazmışım ekranda öyle bi sorun olduğunu. Servise götürdüm değişim yaptılar bende kendileri de kabul ediyor yani ekranın sorunlu olduğunu.
  20. B1L0

sorun kabul edip değişim falan yapıyolar yani
Top Bottom