Dışarda hiç kazı vs olmuş muydu?Anladım. Şu an farkettim de bize de fiber gelmiş yeni haberim oluyor Normal paketteki 100mbps ile fiber paketteki 100mbps hız değeri arasındfa fark olur mu acaba?
Dışarda hiç kazı vs olmuş muydu?Anladım. Şu an farkettim de bize de fiber gelmiş yeni haberim oluyor Normal paketteki 100mbps ile fiber paketteki 100mbps hız değeri arasındfa fark olur mu acaba?
TamamdırFiber geldiyse başvuru yap fark etmez.
Farketmez diyip başvuru yap demenizin özel bir sebebi var mı? Yoksa fiber olması her türlü daha iyi olur diye mi dediniz? 75 lik türkneti kullanıyorum da 100lük ttnete geçmeme gerek var mı tam emin değilim meraktan soruyorum biraz da.Fiber geldiyse başvuru yap fark etmez.
Dışarda kazı olup olmadığını bilmiyorum çünkü o zamanlar üniversitedeydim. Fakat binaya Türktelekom'a ait bir fiber kutusu gelmiş. Binaya kablolar falan çekilmiş. Yüksek ihtimalle olmuştur.Dışarda hiç kazı vs olmuş muydu?
DSL hat kullanmanın bir alemi yok fiber varsa.Farketmez diyip başvuru yap demenizin özel bir sebebi var mı? Yoksa fiber olması her türlü daha iyi olur diye mi dediniz? 75 lik türkneti kullanıyorum da 100lük ttnete geçmeme gerek var mı tam emin değilim meraktan soruyorum biraz da.
Bir de fiber binaya kadar geldi de sanırım eve de kablo çekmeleri gerekiyormuş o iş uzun sürüyor mu evin içinden falan da çekicez demişler sanırım babama.Farketmez diyip başvuru yap demenizin özel bir sebebi var mı? Yoksa fiber olması her türlü daha iyi olur diye mi dediniz? 75 lik türkneti kullanıyorum da 100lük ttnete geçmeme gerek var mı tam emin değilim meraktan soruyorum biraz da.
Fiber varsa daha stabil olur. Akşam vakitleri vdsl adsl altyapılarda hız sorunları olabiliyor.Farketmez diyip başvuru yap demenizin özel bir sebebi var mı? Yoksa fiber olması her türlü daha iyi olur diye mi dediniz? 75 lik türkneti kullanıyorum da 100lük ttnete geçmeme gerek var mı tam emin değilim meraktan soruyorum biraz da.
Hm anladım teşekkür ederim.DSL hat kullanmanın bir alemi yok fiber varsa.
Siz de sağolun hocam o açıdan düşünmemiştim.Fiber varsa daha stabil olur. Akşam vakitleri vdsl adsl altyapılarda hız sorunları olabiliyor.
Binada ki kutudan katlara çekildi mi? Bazı binalarda Doğalgaz borularının ordan çekiyorlar . Bina da şaft tüneli varsa o kısımdan da çekiyorlar.Bir de fiber binaya kadar geldi de sanırım eve de kablo çekmeleri gerekiyormuş o iş uzun sürüyor mu evin içinden falan da çekicez demişler sanırım babama.
Yok dostum daha yeni geldi binaya çeken daire olmadığı için bilmiyorum. Akşam bi konuşup geçme işine bakalım biz de madem teşekkürler.Binada ki kutudan katlara çekildi mi? Bazı binalarda Doğalgaz borularının ordan çekiyorlar . Bina da şaft tüneli varsa o kısımdan da çekiyorlar.
Daha önceden bir talebiniz oldu muydu? Benimde uğraştığım bir yer var ama henüz net değil. Darısı bana da diyelim.bizede geliyor umarım güzel olur
olmadıDaha önceden bir talebiniz oldu muydu? Benimde uğraştığım bir yer var ama henüz net değil. Darısı bana da diyelim.