Neler Yeni

En Sonunda Fiber İnternete Kavuştum: Deneyimlerim ve Süreç

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,162
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Ben 100 mb alıyorum vodafondan fiyatı 205 tl kazık mı bu?

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
Hocam kesinlikle yalan dolan döndüğünü anladım çünkü biri diyor proje hazır onaylandı belediye izin vermiyor belediyeyi arıyorum belediye biz bakıyoruz ama bize gelen herhangi bir talep yok diyor biri diyorki işte proje onaylanma aşamasında zaten bunlar olduktan sonra TT de hiçbir desteğim cevaplanmadi daha sonrasinda
Açıkkapı platformundan başvurdunuz muydu, orda da farklı bir ses çıkıyor mu acaba?

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
açık kapıyı bugün deneyeceğim hocam hatta hemen edevletten yazıyım
Tamam hocam. Bana açıkkapıdan Proje çizildi , onay bekleniyor, onaylanınca iş listemize alacağız demişler. Konuda ki Ceo üzerinden bir teyit edeyim. Cidden ortada proje var mı kafamı karıştırdılar.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Tamam hocam. Bana açıkkapıdan Proje çizildi , onay bekleniyor, onaylanınca iş listemize alacağız demişler. Konuda ki Ceo üzerinden bir teyit edeyim. Cidden ortada proje var mı kafamı karıştırdılar.
proje varsa tt ye yazın ordan belediyeye yazın proje sunuldu mu diye belediye net cevabı verir

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
proje varsa tt ye yazın ordan belediyeye yazın proje sunuldu mu diye belediye net cevabı verir
TT ye Twitter dan mı? Orda ki hat adımıza direkt TT den abonelik olmayınca ilgilenilmiyor vs diyorlardı, doğruluk payı var mı ?

SadeceSeyf

80+ Gold
Hayırlı olsun hocam. Bizim arkadaşta 1000/20 paketine geçti ama sizin de yazdığınız gibi Türk Telekom Upload hızını biraz yüksek veriyor. O arkadaş şuan 1000/55 falan kullanıyor. Ben vodafone kullanıyorum Türk Telekom bizim de binaya gelip Hipernet çekeceğini söyledi fakat 1 aydır kimseden ses çıkmadı. Çalışanlar TT Bayisine gitmemi söylediler üşeniyorum ama yakında gideceğim. Tekrardan H.o

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Hayırlı olsun hocam. Bizim arkadaşta 1000/20 paketine geçti ama sizin de yazdığınız gibi Türk Telekom Upload hızını biraz yüksek veriyor. O arkadaş şuan 1000/55 falan kullanıyor. Ben vodafone kullanıyorum Türk Telekom bizim de binaya gelip Hipernet çekeceğini söyledi fakat 1 aydır kimseden ses çıkmadı. Çalışanlar TT Bayisine gitmemi söylediler üşeniyorum ama yakında gideceğim. Tekrardan H.o
hipernet vdsl bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

TT ye Twitter dan mı? Orda ki hat adımıza direkt TT den abonelik olmayınca ilgilenilmiyor vs diyorlardı, doğruluk payı var mı ?
Başvurduğum halde açık kapıdan red yedim 😂

Ekler

• Screenshot_20230313-134337.jpg
    Screenshot_20230313-134337.jpg
    407.1 KB · Hit: 36
Son düzenleme:

thelordof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Samet
hipernet vdsl bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başvurduğum halde açık kapıdan red yedim 😂
Çok saçma, Adresin bağlı olduğu kaymakamlık mı ilgilenmiyor acaba?
Bir de bu kadar hızlı geri dönüşte yapmıyorlar. 3-4 gün sürüyordu genelde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,293
Üyeler
163,463
Son üye
Deakes
Top Bottom