bende bilmiyorum valla 200/200 en yüksekO nasıl oluyor?
Açıkkapı platformundan başvurdunuz muydu, orda da farklı bir ses çıkıyor mu acaba?Hocam kesinlikle yalan dolan döndüğünü anladım çünkü biri diyor proje hazır onaylandı belediye izin vermiyor belediyeyi arıyorum belediye biz bakıyoruz ama bize gelen herhangi bir talep yok diyor biri diyorki işte proje onaylanma aşamasında zaten bunlar olduktan sonra TT de hiçbir desteğim cevaplanmadi daha sonrasinda
açık kapıyı bugün deneyeceğim hocam hatta hemen edevletten yazıyımAçıkkapı platformundan başvurdunuz muydu, orda da farklı bir ses çıkıyor mu acaba?
Tamam hocam. Bana açıkkapıdan Proje çizildi , onay bekleniyor, onaylanınca iş listemize alacağız demişler. Konuda ki Ceo üzerinden bir teyit edeyim. Cidden ortada proje var mı kafamı karıştırdılar.açık kapıyı bugün deneyeceğim hocam hatta hemen edevletten yazıyım
proje varsa tt ye yazın ordan belediyeye yazın proje sunuldu mu diye belediye net cevabı verirTamam hocam. Bana açıkkapıdan Proje çizildi , onay bekleniyor, onaylanınca iş listemize alacağız demişler. Konuda ki Ceo üzerinden bir teyit edeyim. Cidden ortada proje var mı kafamı karıştırdılar.
TT ye Twitter dan mı? Orda ki hat adımıza direkt TT den abonelik olmayınca ilgilenilmiyor vs diyorlardı, doğruluk payı var mı ?proje varsa tt ye yazın ordan belediyeye yazın proje sunuldu mu diye belediye net cevabı verir
hipernet vdsl bu aradaHayırlı olsun hocam. Bizim arkadaşta 1000/20 paketine geçti ama sizin de yazdığınız gibi Türk Telekom Upload hızını biraz yüksek veriyor. O arkadaş şuan 1000/55 falan kullanıyor. Ben vodafone kullanıyorum Türk Telekom bizim de binaya gelip Hipernet çekeceğini söyledi fakat 1 aydır kimseden ses çıkmadı. Çalışanlar TT Bayisine gitmemi söylediler üşeniyorum ama yakında gideceğim. Tekrardan H.o
Başvurduğum halde açık kapıdan red yedimTT ye Twitter dan mı? Orda ki hat adımıza direkt TT den abonelik olmayınca ilgilenilmiyor vs diyorlardı, doğruluk payı var mı ?
Çok saçma, Adresin bağlı olduğu kaymakamlık mı ilgilenmiyor acaba?hipernet vdsl bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başvurduğum halde açık kapıdan red yedim
bağcılar dan ne beklenir ki hocamÇok saçma, Adresin bağlı olduğu kaymakamlık mı ilgilenmiyor acaba?
Bir de bu kadar hızlı geri dönüşte yapmıyorlar. 3-4 gün sürüyordu genelde.
"HİZMET BAŞLIĞI : DİĞERbağcılar dan ne beklenir ki hocam