Neler Yeni

ADSL İnternet önerisi

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Araba Motorsiklet, Bilgisayar, Kodlama, Fotoğrafçılık, Arduino
Merhaba, tahminen çok zorlanacağım fakat şuanda fiber kullanmaktayız fakat taşınıyoruz ve taşındığımız yerde fiberi bırak vdsl dahi yok, türkcell max 24mbps gösteriyor şuanda ise 700mbps alıyorum. ADSL olarak internet ne önerirsiniz. Belki taşındıktan sonra imza vs toplayıp fiber getirmekle uğraşabilirim başarabilir miyim bilmiyorum ama oldukça yerel bir bölge aslında. Sıkıntı çekmeyeceğim, stabil olarak alabileceğim max 24/36 artık kaç olursa hızı alabileceğim, ping yaratmayacak bir internete ihtiyacım var hangi sağlayıcıyı önerirsiniz ve önerdiğiniz sağlayıcının + ları ve - leri nelerdir.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Merhaba, tahminen çok zorlanacağım fakat şuanda fiber kullanmaktayız fakat taşınıyoruz ve taşındığımız yerde fiberi bırak vdsl dahi yok, türkcell max 24mbps gösteriyor şuanda ise 700mbps alıyorum. ADSL olarak internet ne önerirsiniz. Belki taşındıktan sonra imza vs toplayıp fiber getirmekle uğraşabilirim başarabilir miyim bilmiyorum ama oldukça yerel bir bölge aslında. Sıkıntı çekmeyeceğim, stabil olarak alabileceğim max 24/36 artık kaç olursa hızı alabileceğim, ping yaratmayacak bir internete ihtiyacım var hangi sağlayıcıyı önerirsiniz ve önerdiğiniz sağlayıcının + ları ve - leri nelerdir.
Ben sadece kolay gelsin demek için geldim. Allah yardımcın olsun.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Eren ince
Adana ve Denizliye yakın sayılırım Antalyadayım hizmet olarak bir sıkıntı yaşadınız mı hiç?
2 hafta önce upload hızım düşmüştü neden bilmiyorum destek kaydı açıp düzelttim onun haricinde sıkıntı yaşamadım. Birazda sanırım şans meselesi

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
2 hafta önce upload hızım düşmüştü neden bilmiyorum destek kaydı açıp düzelttim onun haricinde sıkıntı yaşamadım. Birazda sanırım şans meselesi
Anladım teşekkürler, peki dpi vs konusunda bir sıkıntın var mı denedin mi hiç? superonline da dpilar çalışmayabiliyor vs. onun gibi

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Alp Kaan CEYLAN
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR