Neler Yeni

İnternet Sağlayıcısı Önerisi

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati
Selam arkadaşlar şuanda adsl internet kullanıyorum ve Türk telekom abonesiyim ve internetten memnun değilim çok yavaş , fiber altyapı ne yazıkki binada yok .
16 Aralık Günü Taahhütüm Bitiyor , 15 Aralık Gidip kendim kapattıracağım direkt , Hangi İnternet sağlayıcısını önerirsiniz ?
Veya değiştirmelimiyim yoksa aynı tarifeden devam edeyimmi ?
Adsl İnternete 160 Tl Ödemek enayilik gibi geliyor önerileriniz nelerdir

Ekler

• 17F9D6D2-A4D7-41F3-A696-2CF5BF7F1270.jpeg
    17F9D6D2-A4D7-41F3-A696-2CF5BF7F1270.jpeg
    154.3 KB · Hit: 41

hdursun32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
harun dursun
Netspeed'e bakabilirsin, kaç senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
netspeed öneririm, davet kodu ile 10tl az ödüyon ekstra

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Netspeed'e bakabilirsin, kaç senedir kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
Adslmi kullanıyorsunuz hocam? Fiber mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

netspeed öneririm, davet kodu ile 10tl az ödüyon ekstra
Hocam adsl tariflerini bulamadım , birde şikayet görmüştüm çok , ön yargılı olmak istemiyorum ama zaten tt altyapısı ile kullanacağım bir sorun yaşar mıyım bilginiz var mı? Birde adsl tarifeleri nerden görebilirim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,175
İsim
Emre Zengin
Selam arkadaşlar şuanda adsl internet kullanıyorum ve Türk telekom abonesiyim ve internetten memnun değilim çok yavaş , fiber altyapı ne yazıkki binada yok .
16 Aralık Günü Taahhütüm Bitiyor , 15 Aralık Gidip kendim kapattıracağım direkt , Hangi İnternet sağlayıcısını önerirsiniz ?
Veya değiştirmelimiyim yoksa aynı tarifeden devam edeyimmi ?
Adsl İnternete 160 TL Ödemek enayilik gibi geliyor önerileriniz nelerdir
Başka hiçbir firma yoksa ADSL'den devam et bence. Ya da Turkcell'in Superboxları vardı onlara da bakabilirsin.

hdursun32

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
harun dursun
Adslmi kullanıyorsunuz hocam? Fiber mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam adsl tariflerini bulamadım , birde şikayet görmüştüm çok , ön yargılı olmak istemiyorum ama zaten tt altyapısı ile kullanacağım bir sorun yaşar mıyım bilginiz var mı? Birde adsl tarifeleri nerden görebilirim
Vdsl 35Mpbs hız veren tarifesini kullanıyorum, daha önceleri telekom ve superonline kullanıyordum. Turknet ve netspeed arasında kalıp, araştırdığımda netspeed en az şikayete sahip firmaydı. Bu yüzden netspeedi seçmiştim. Şimdiye kadar da pişman etmedi, kaç hız vaat ediyorsa akşam saatlerinde bile stabil bir şekilde o hızı veriyor. Etrafımda kim geçtiyse pişman olup da başka firmaya gittiğini görmedim. Comnet'e de iyi diyorlar ama hakkında hiçbir bilgim yok.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,214
İsim
Necati
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vdsl 35Mpbs hız veren tarifesini kullanıyorum, daha önceleri telekom ve superonline kullanıyordum. Turknet ve netspeed arasında kalıp, araştırdığımda netspeed en az şikayete sahip firmaydı. Bu yüzden netspeedi seçmiştim. Şimdiye kadar da pişman etmedi, kaç hız vaat ediyorsa akşam saatlerinde bile stabil bir şekilde o hızı veriyor. Etrafımda kim geçtiyse pişman olup da başka firmaya gittiğini görmedim. Comnet'e de iyi diyorlar ama hakkında hiçbir bilgim yok.
Davet kodu verir misiniz hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,496
Üyeler
172,098
Son üye
mozturkgss
Top Bottom