Arama sonuçları: *

1. Evren avcı

En Sonunda Fiber İnternete Kavuştum: Deneyimlerim ve Süreç

hayırlı olsun. bende fiber bekliyorum ilçedeki tüm altyapılar bitti sadece fiiber kaldı. kuzenim bu yıl geleceğini söyledi. bende 12mbps netten kurtulacağım.:peepokalp:
  2. Evren avcı

Rehber Bedava Kahve Alma Rehberi

bodrum marmaris fethiye'ye ne zaman gelir acaba?
  3. Evren avcı

Rehber Dolu SSD yavaşlar mı? ( Patriot P300 )

Bu yazımda dolu bir M2 SSD ne kadar yavaşlar hakkında sizlere bilgiler vereceğim. Dolu olan oyun diskim olan P300. Soruma gelecek olursak dolu SSD'ler yavaşlar mı? Öncelikle P300 SSD'nin doluluk oranını göstereceğim. Not. (F: ) Diski test edildi. Patriot P300'ün internette verilmiş hız...
  4. Evren avcı

Rehber Monitörünüzü doğru renklerle kullanın! Renk profili yükleme rehberi

Hocam siteden bulup indirdim. kendisi .exe olarak indirdi bende çalıştırdım. Oradan benim monitörü seçtim ve installed dedi. yapmadan önce genel pnp monitör yazıyordu şimdi böyle yazıyor. Yani başarılı demi?
  5. Evren avcı

Rehber 40TL'ye laptop aldım! Nasıl tamir ettim? Laptop tamiri ile ilgili bilgiler.

dış kasa falan sağlamsa 1k ya falan okutursun bunu. sonra 1kya bozuk monster pc alıp onuda tamir et al sana oyun pcsi.
  6. Evren avcı

Ülkenin Kalkınmasına Yardımcı Olabiliriz!

ülkenin kalkınması için bunları yabancıların alması gerek biz alınca ancak dışarıya döviz gitmez ki çoğunun parçası yurtdışından geldiği için dolaylı yoldan gitmiş olucak.
  7. Evren avcı

İnceleme Coca-Cola Lime İle 1 Aylık Game Pass Kazanma!

hocam ben kodu xboxta etkinleştirdim bana hem gamepass hemde ea play verdi normal mi?
  8. Evren avcı

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Aga başı çıktı ya
  9. Evren avcı

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

+1 snapdragon işlemcili ise geç. gerçekten exynos işlemciler sıkıntı.
  10. Evren avcı

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

7 yıllık androidciyim. ama 5k param olsa almak istediğim telefonlar sıralamasında 1 numara olurdu. Nedeni ise tasarımı hafif ve küçük olması. Şuanki telefonum 5.7 inç 720p bir ekrana sahip. Ips paneli var ve ıps panelde 720p olması rahatsız etmiyor.
  11. Evren avcı

Rehber Windows (10) kurduktan sonra yapılması gerekenler.

güzel rehber. bu arada chipset driverini kurun. csgoda 10fps civarı fark yaptı.
  12. Evren avcı

Rehber Basit RAM OC Nasıl yapılır? [AMD Ryzen]

kanka hynix a-die var. bu ramı mhz ne kadar artar. birde şuan 3200mhz cl16. cl15 yapsam fps artar mı?
  13. Evren avcı

Rehber Gelin Biraz Eğlenelim!!! Voicemod Nedir? Nasıl Kullanılır?

düzenleme: yazıyormuş. csgoda yapabiliyozmu?
  14. Evren avcı

Rehber SSD'nin performansı nasıl ölçülür? Aldıktan sonra ne yapılmalı?

patriot ssd alanlar testleri aşağıdaki program ile yapsın. ATTO Disk Benchmark
  15. Evren avcı

İnceleme Razer Viper Mini

mouselerimizi dövüştürelim
  16. Evren avcı

Rehber Nasıl Uzun Süre Sıkılmadan Ders Çalışırsınız ?

ben: hedef mercedes almak yine ben: o zaman 5dk ders 10saat mola
  17. Evren avcı

Rehber Alınmaması Gereken SSD Modelleri! [2021]

patriot reisle 2tb geçtik bile hemde aydemin 50e yakın elektrik kesintisine rağmen %100
Top Bottom