Neler Yeni

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Aman hocam öyle yazmayın. Şimdi Xiaomi fanboyları saldırabilir size:D. "8 çeğerdekli Note 8 efsane 4 çikolayit remi var, iPhone 11 in bile 3 cikyolayit remi var yani note 8 en iyi telefon(!)" 🤣🤣
hocam bu konuda haklısınız insanlar apple çok kötülüyor ama malzeme kalitesi gerçekten güzel oluyor tek sorunu bence bataryası onun dışında gayet güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ah benim minik dostum nedir bu 120 hz sevdası diğer android telefonlarda 120 hz olduğunda ne geçiyor eline 120 hz i destekleyen oyun sayısı çok az ha sen arayüzde dolaşırken 120 hz istiyorum ve bundan zevk alıyorum diyorsan o senin kararın altı üstü 2 el PUBG atıcan ki en fazla 90 FPS alıcaksın ne gerek var ve ekran konusunu çok abartılıyor benim için ekranın bir önemi yok canlı olsun renkler güzel gözüksün yeter ve bunu da gayet iyi yapıyor
tek istediği ortamlarda benim telefonum 120 hz demek emin olun.

(Evo)lution

80+ Bronze
hocam bu konuda haklısınız insanlar apple çok kötülüyor ama malzeme kalitesi gerçekten güzel oluyor tek sorunu bence bataryası onun dışında gayet güzel
Teşekkür ederim beni anladığınız için. Bataryasıda o kadar kötü değil iPhone SE nin. Oyun oynamıyorsanız 1 günü çıkarır bataryası. 11,11 Pro,11 Pro Max,12,12 Pro ve 12 Pro Max in bataryası aslında çok iyi ama herkesin bütçesi yetmeyebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Baver Avcı
Mesaj otomatik birleştirildi:

tek istediği ortamlarda benim telefonum 120 hz demek emin olun.
Aynen öyle

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ah benim minik dostum nedir bu 120 hz sevdası diğer android telefonlarda 120 hz olduğunda ne geçiyor eline 120 hz i destekleyen oyun sayısı çok az ha sen arayüzde dolaşırken 120 hz istiyorum ve bundan zevk alıyorum diyorsan o senin kararın altı üstü 2 el PUBG atıcan ki en fazla 90 FPS alıcaksın ne gerek var ve ekran konusunu çok abartılıyor benim için ekranın bir önemi yok canlı olsun renkler güzel gözüksün yeter ve bunu da gayet iyi yapıyor
Yalnız Apple da iPhone 13'te 120 hz ekrana geçecek. Samsung şu anda o panellerin üretimine başladı. Menüdeki ve sosyal medya uygulamalarındaki akıcılık olayı çok fark ediyor diyorlar, kendim hiç 120 hz bir telefon kullanmadığımdan bilemiyorum.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Adam objektif bi rehber yapmamış bilerek se modelini karalamaya çalişmiş evet isteyen istedigini alir ben gibi se modelini çok sevenler var boş konu olmuş
Öncelikle bir ürünün kötü yanlarını söylemek onu karalamak değildir. Tek kelime ile Apple Fanboy'u olduğunuz için rehberi okurken kudurdunuz herhalde. Bir ürünün seveni çok diye o ürün iyi bir ürün olmuyor nihayetinde. Ben 7500 liraya telefon almak isteyenlere iPhone 11 öneren, param olursa da iPhone 12 Mini alacak olan biri olarak gayet objektif bir rehber yaptım. Emeğe saygısızlıkla beraber insanlara saygısızlığınız da var.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Teşekkür ederim beni anladığınız için. Bataryasıda o kadar kötü değil iPhone SE nin. Oyun oynamıyorsanız 1 günü çıkarır bataryası. 11,11 Pro,11 Pro Max,12,12 Pro ve 12 Pro Max in bataryası aslında çok iyi ama herkesin bütçesi yetmeyebilir.
gerek yok böyle tartışmalara bazen kitle sinirlendiriyor ama konunun bir sorunu yok birazcık fazla gömmüş o kadar :)

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
7 yıllık androidciyim. ama 5k param olsa almak istediğim telefonlar sıralamasında 1 numara olurdu. Nedeni ise tasarımı hafif ve küçük olması. Şuanki telefonum 5.7 inç 720p bir ekrana sahip. Ips paneli var ve ıps panelde 720p olması rahatsız etmiyor.

(Evo)lution

80+ Bronze
Öncelikle bir ürünün kötü yanlarını söylemek onu karalamak değildir. Tek kelime ile Apple Fanboy'u olduğunuz için rehberi okurken kudurdunuz herhalde. Bir ürünün seveni çok diye o ürün iyi bir ürün olmuyor nihayetinde. Ben 7500 liraya telefon almak isteyenlere iPhone 11 öneren, param olursa da iPhone 12 Mini alacak olan biri olarak gayet objektif bir rehber yaptım. Emeğe saygısızlıkla beraber insanlara saygısızlığınız da var.
Sizde tek kelime ile apple hater ı olduğunuz için kağıt üstündeki verilere bakıp cihazı yerden yere vuruyorsunuz. iPhone 11 in de ekranı hd+ değilmi sanki? 12 mini nin bataryası küçük değilmi sanki? Bana apple fanboyu diyorsan ben 11 Pro yu satıp S21 ultra ya geçeceğim haftaya. Kimin fanboy/hater olduğu belli oluyor.

(Evo)lution

80+ Bronze
gerek yok böyle tartışmalara bazen kitle sinirlendiriyor ama konunun bir sorunu yok birazcık fazla gömmüş o kadar :)
Yav hocam bazıları gerçekten çok bilgisiz kağıt üstündeki verilere bakarak cihazı kötülüyor ve yanlış yönlendirmeye sebep oluyor. Birde üste çıkmaya çalışıyorlar en çok sinir olduğum nokta ise bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Baver Avcı
Yalnız Apple da iPhone 13'te 120 hz ekrana geçecek. Samsung şu anda o panellerin üretimine başladı. Menüdeki ve sosyal medya uygulamalarındaki akıcılık olayı çok fark ediyor diyorlar, kendim hiç 120 hz bir telefon kullanmadığımdan bilemiyorum.
Eğer fiyatları arttıracaksa ki kesin arttıracak gerek yok bence mesela iPhone 12 lerde fiyat arttırılması normaldi çünkü ekranı fhd+ yaptılar ve çerçeveleri inceltiler ama 120 hz için 1000 TL fazladan vermek saçma geliyor bana

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Eğer fiyatları arttıracaksa ki kesin arttıracak gerek yok bence mesela iPhone 12 lerde fiyat arttırılması normaldi çünkü ekranı fhd+ yaptılar ve çerçeveleri inceltiler ama 120 hz için 1000 TL fazladan vermek saçma geliyor bana
Sızdırılan fiyatlara göre dolar bazında zam yok. Eğer doğru çıkarsa aynı paraya 120 hz OLED sunarsa çok iyi olur.

Top Bottom