Neler Yeni

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Keşke haklı olmasan. Niye haklısın ki😡. Bi Iphone alayım demiştim vazgeçtim. Diğerlerine de para yetmez şimdi 8 nasıl? Şu an 6" Telefon kullanıyorum 8 plus daha mantıklı gibi ama çok uçmuş fiyatları
Maksimum bütçen ne kadar?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817

(Evo)lution

80+ Bronze
Her ne kadar küçük olsa da piksel yoğunluğu da düşük, kalitesiz bir ekran nihayetinde.
11 in pixel yoğunluğuda aynı? O zaman o cihazında ekranı rezalet sizin mantığınıza bakılırsa. Tamamiyle saçmalamışınız. 326PPI ın üstündeki pixel farkını anlayamazsınız.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dedi Saçmalayan ve yanlış bilgilendiren Xiaomi fanboyu. Tarafsız bir şekilde ve telefondan anlayan kişi bu söylediklerinize güler geçer.
Tarafsız olmadığın için ve de telefonlardan anlamadığın için güldün, geçemedin. Xiaomi Fanboyu da değilim. "Saçmalamak" fiilini de cümlenizden çıkarın, hakaret sayılıyor bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5k Çıkabilirim sanırım en fazla. Iphone se 2 parası kadar hocam
Biraz daha koyup S20 alamaz mısın?

11 in pixel yoğunluğuda aynı? O zaman o cihazında ekranı rezalet sizin mantığınıza bakılırsa. Tamamiyle saçmalamışınız. 326PPI ın üstündeki pixel farkını anlayamazsınız.
Ben 11'in ekranı çok iyi demedim. Ekran boyutu olarak tercih edilebilir.

(Evo)lution

80+ Bronze
Tarafsız olmadığın için ve de telefonlardan anlamadığın için güldün, geçemedin. Xiaomi Fanboyu da değilim. "Saçmalamak" fiilini de cümlenizden çıkarın, hakaret sayılıyor bu.
Sen çok anlıyorsun ya(!) Kağıt üstündeki verilere bakıp üste çıkıyorsun? Telefondan gram anlamıyorsun açık konuşmak gerekirse ve iPhone SE haterlığı yapıyorsun.Hakeretmi? Siz geçen günlerde "delilik bu" diye kelime kullandınız şikayet ettim hala bir şey olmadı,Yukardaki sizin avukatlığınızı yapan kişiler terbiyesizce laf ettiler şikayet ettim hala onlara da bir şey olmadı da haklı bir şekilde saçmalamışsın diyince mi hakeret oluyor?

Son düzenleme:

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817

Biraz daha koyup S20 alamaz mısın?

Ben 11'in ekranı çok iyi demedim. Ekran boyutu olarak tercih edilebilir.
İos telefona geçmek istiyorum artık. Android telefonum bana yetiyor zaten ama aandroid telefon almak gibi bir fikrim yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oguzhan İpteş
Ekran küçük olduğu için çok sıkıntı olmaz.

Ne bu pc mi?
HZ konusuna neden deyindin?
Bu Nintendo 64'ün 64 bit olup pazarlama stratejisi yapması ile aynı android telefonlarda 90hz ekran olması.
120hz veya 90hz telefon ekranların pazarlama stratejisi olduğunu düşünüyorsan deneyimlememişsin demek. PC olup olmaması hz yüksekliğinin avantajını öldürmüyor. XD 60hz apple ekranını övmeye davam

(Evo)lution

80+ Bronze
İos telefona geçmek istiyorum artık. Android telefonum bana yetiyor zaten ama aandroid telefon almak gibi bir fikrim yok
Siz,bu çok bilmiş arkadaşı kesinlikle dinlemeyin. iPhone SE almanızi tavsiye ederim. Bataryası biraz yetersiz gelebilir onun dışında çok iyi bir cihaz.

Son düzenleme:

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sen çok anlıyorsun ya(!) Kağıt üstündeki verilere bakıp üste çıkıyorsun? Telefondan gram anlamıyorsun açık konuşmak gerekirse ve iPhone SE haterlığı yapıyorsun.Hakeretmi? Siz geçen günlerde "delilik bu" diye kelime kullandınız şikayet ettim hala bir şey olmadı,Yukardaki sizin avukatlığınızı yapan kişiler terbiyesizce laf ettiler şikayet ettim hala onlara da bir şey olmadı da haklı bir şekilde saçmalamışsın diyince mi hakeret oluyor?
Muhatap olunacak türden bir insan değilsiniz. Kusura bakmayın, bir daha benden cevap alamayacaksınız.

(Evo)lution

80+ Bronze
Muhatap olunacak türden bir insan değilsiniz. Kusura bakmayın, bir dahaa benden cevap alamayacaksınız.
Tabi haklı olduğumu görünce öyle yazarsınız ,SE haterı. Bi daha cevap yazmazsanız, yanlış yönlendirme yapmazsanız ve tarafsız bir şekilde cihazları kıyaslarsanız çok sevinirim. İyi forumlar dilerim.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tabi haklı olduğumu görünce öyle yazarsınız ,SE haterı. Bi daha cevap yazmazsanız, yanlış yönlendirme yapmazsanız ve tarafsız bir şekilde cihazları kıyaslarsanız çok sevinirim. İyi forumlar dilerim.
Ben de iyi forumlar dilerim.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
O zaman ne diyeyim, SE al hayrını gör. (Görebilirsen tabi.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,429
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom