Neler Yeni

En Sonunda Fiber İnternete Kavuştum: Deneyimlerim ve Süreç

"HİZMET BAŞLIĞI : DİĞER
HİZMET ALT BAŞLIĞI : TELEFON VE INTERNET SERVIS SAGLAYICILARA ILISKIN" Başvurular şeklinde seçtin di mi?
evet hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

"HİZMET BAŞLIĞI : DİĞER
HİZMET ALT BAŞLIĞI : TELEFON VE INTERNET SERVIS SAGLAYICILARA ILISKIN" Başvurular şeklinde seçtin di mi?
1678705646944.png

hayırlı olsun. bende fiber bekliyorum ilçedeki tüm altyapılar bitti sadece fiiber kaldı. kuzenim bu yıl geleceğini söyledi. bende 12mbps netten kurtulacağım.:peepokalp:

hocam bir çalışmaya başlasam inan çekip gidicem de şimdi şey düşünüyorum okulu bırakıp ankaraya mı taşınsam 6-7k kiraya 3+1 evde kalırım :D
İnş hocam o günlerde gelir. 6-7k ya 3+1 Ankarada ev kaldı mı bilemiyorum. Oturulmayacak cinsten vardır belki.

Hocam dilekçeyi falan nereye yazdınız ve apartmanda yaşayan herkesten imza falan topladınız mı?

Hocam dilekçeyi falan nereye yazdınız ve apartmanda yaşayan herkesten imza falan topladınız mı?
Dilekçe yazmadım ben yıllardır onlarca talebim oldu farklı kanallardan.

Dilekçe yazmadım ben yıllardır onlarca talebim oldu farklı kanallardan.
Anladım. Şu an farkettim de bize de fiber gelmiş yeni haberim oluyor :D Normal paketteki 100mbps ile fiber paketteki 100mbps hız değeri arasındfa fark olur mu acaba?

Anladım. Şu an farkettim de bize de fiber gelmiş yeni haberim oluyor :D Normal paketteki 100mbps ile fiber paketteki 100mbps hız değeri arasındfa fark olur mu acaba?
Fiber geldiyse başvuru yap fark etmez.

Geri