Arama sonuçları: *

1. Furkan Karagülle

Rehber Witcher 3 Next-Gen Modlama (4.04)

Ellerine sağlık dostum, müsait olduğum bir zaman diliminde deneyeceğim.
  2. Furkan Karagülle

İnceleme -----------

Şöyle izah edeyim. Cihazın kendi kendine arızalanıp arızalanmayacağını az çok tahmin edebiliyoruz kullanılan komponentleri göz önünde bulundurduğumuzda ve bunlar rehberde yer almıyor. Yazmış olduğunuz rehberi kesinlikle kötülemiyorum ancak bilgisi olmayan biri sadece bu rehberle yola çıkıp en...
  3. Furkan Karagülle

İnceleme -----------

Öncelik verilmesi gereken GPU, CPU ve cihazın genel kalitesidir. Cihazın genel kalitesi yüksek olmadığı takdirde geri kalan donanımlar iyi de olsa muhtemel arızalanma durumu söz konusu olacaktır. Bu yüzden bir birey laptop almaya karar verdiğinde bilen birilerine danışırsa daha iyi olacaktır...
  4. Furkan Karagülle

İnceleme -----------

Konuyu dikkate alarak cihaz alırsanız üzülebilirsiniz.
  5. Furkan Karagülle

İnceleme Bir TRT ürünü: TRT Dinle

Vergilerinizle tümünün ücretini fazlasıyla ödüyorsunuz. Ücretsiz diye atlamayın öyle. Aldığınız ürünlerdeki vergilendirmede TRT payına bir bakın, bu basit şeylere ne kadar para ödüyorsunuz. Şimdi de vergi bu, ödenmesi gerekir diye at gözlüğü takmış sağcılar basar burayı.
  6. Furkan Karagülle

İnceleme TR'DE İLK - DAREU A950 PRO MG ALLOY Oyuncu Faresi

Keyifle okuduğum son zamanlardaki en iyi inceleme diyebilirim. Güzel günlerde kullanın. Elinize sağlık.
  7. Furkan Karagülle

Rehber GTA 6 Tahmini fiyat ve para biriktirme rehberi (bütçe dostu)

TC kimlik başına yalnızca bir banka kullanabilirsiniz.
  8. Furkan Karagülle

Tek telefondan giriyordum. Sürekli kod girişi oluyordu. O biraz zorluyordu.
  9. Furkan Karagülle

11 hesapla giriyordum. Şimdi sadece hobi olarak ilgileniyorum. Aktif 3 hesap var.
  10. Furkan Karagülle

Önceden halka arz bu kadar popüler değilken deli gibi para kazanıyordum. 3.000 TL'yi 22.000 TL yapmışlığım var. Şimdi o kadar suyu çıktı ki bu işin, uğraşmaya değmiyor. İki hafta çaba sadece 200 - 300 TL için anlamsız.
  11. Furkan Karagülle

İnceleme LeoChat: GPT-3.5 Destekli Rehberlik Sohbet Botu (Artık web sitemde)

Tamamen yanlış bir ifade ancak bunu anlatabilecek başka bir kelime topluluğu yok.
  12. Furkan Karagülle

İnceleme LeoChat: GPT-3.5 Destekli Rehberlik Sohbet Botu (Artık web sitemde)

Minimalist bir yardımcı diyelim. Gelişmesi için önünde uzun yollar var. Bir psikoloji meraklısı da olarak sosyal medyadan edindiğim arkadaşlara terapi veriyorum/vermeye çalışıyorum. Hiçbir zaman botlarla konuşmak gerçek kişilerle konuşmanın önüne geçemez. Yardıma muhtaç olan insanların...
  13. Furkan Karagülle

İnceleme Cooler Master MH752 Kulaklık

Hiçbir zaman aynı kişi olmadık ki. :D
  14. Furkan Karagülle

İnceleme Cooler Master MH752 Kulaklık

Saatler harcanmış emek dolusu bir rehber daha. Ellerine sağlık dostum.
  15. Furkan Karagülle

16 GB RAM Günümüzde Ne Kadar Yeterli? Örneklerle Tartışalım

24 GB RAM de artık yetersiz. En kısa zamanda 2x16 olacak şekilde RAM'lerinizi yükseltin.
Top Bottom