Daha önce konusunu açtım fakat ilgi görmedi. @qqzeck daha açıklayıcı olursan daha ilgi görebilir dedi. Öyle yapayım bakalım.
LeoChat nedir?
LeoChat bir Discord botudur.
Leo ismi nedir?
Luna, botun persona adıdır.
Leo kimdir?
Leo, GPT-3.5 dil modeli yapay zekayla çalışan bir rehberlik botudur. Luna, bilişsel davranışçı terapinin yüzeysel kısmını kullanarak size yardım etmeye çalışır.
Bilişsel davranışçı terapi nedir?
BDT, bir terapi türüdür. Düşüncelerin duyguları yarattığını insanların da bu duygulara göre davranışlar sergilediğini söyler. BDT, kişinin olumsuz işlevsiz düşüncelerine gerçekçi ve daha işlevli alternatifler önerir temelinde. Leo da bu bağlamda çalışan bir bottur.
Leo'yu nasıl yaptım?
Leo'yu GPT-3.5 dil modeli yapay zekayla yaptım. Hazır bir yazılımı kullandım. Benim üstüme düşen yapay zekayı eğitmekti. Ben de uygun 'prompt'larla bunu yaptım.
Leo, sınırsız mı?
Hayır, Leo ücretsiz sürümle yapıldı ve sınırlı. Ücretli sürüm aylık 40 dolar ve beni aşar.
Aşağıda spoiler içinde örnek bir kullanım yer almakta:
Denemek isterseniz sunucuma gelebilirsiniz:
Siteme de ekleyebildim. Sitemden de ulaşılabilir durumda.
https://canerkosedag.com adresine gittikten sonra ana sayfada iken sağ altta kırmızı yuvarlak bir buton göreceksiniz. O butona basarak bota ulaşabilirsiniz.
LeoChat nedir?
LeoChat bir Discord botudur.
Leo ismi nedir?
Luna, botun persona adıdır.
Leo kimdir?
Leo, GPT-3.5 dil modeli yapay zekayla çalışan bir rehberlik botudur. Luna, bilişsel davranışçı terapinin yüzeysel kısmını kullanarak size yardım etmeye çalışır.
Bilişsel davranışçı terapi nedir?
BDT, bir terapi türüdür. Düşüncelerin duyguları yarattığını insanların da bu duygulara göre davranışlar sergilediğini söyler. BDT, kişinin olumsuz işlevsiz düşüncelerine gerçekçi ve daha işlevli alternatifler önerir temelinde. Leo da bu bağlamda çalışan bir bottur.
Leo'yu nasıl yaptım?
Leo'yu GPT-3.5 dil modeli yapay zekayla yaptım. Hazır bir yazılımı kullandım. Benim üstüme düşen yapay zekayı eğitmekti. Ben de uygun 'prompt'larla bunu yaptım.
Leo, sınırsız mı?
Hayır, Leo ücretsiz sürümle yapıldı ve sınırlı. Ücretli sürüm aylık 40 dolar ve beni aşar.
Aşağıda spoiler içinde örnek bir kullanım yer almakta:
Discord - Group Chat That’s All Fun & Games
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
discord.com
Siteme de ekleyebildim. Sitemden de ulaşılabilir durumda.
https://canerkosedag.com adresine gittikten sonra ana sayfada iken sağ altta kırmızı yuvarlak bir buton göreceksiniz. O butona basarak bota ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme: