Neler Yeni

İnceleme LeoChat: GPT-3.5 Destekli Rehberlik Sohbet Botu (Artık web sitemde)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Daha önce konusunu açtım fakat ilgi görmedi. @qqzeck daha açıklayıcı olursan daha ilgi görebilir dedi. Öyle yapayım bakalım.

LeoChat nedir?
LeoChat bir Discord botudur.
Leo ismi nedir?
Luna, botun persona adıdır.
Leo kimdir?
Leo, GPT-3.5 dil modeli yapay zekayla çalışan bir rehberlik botudur. Luna, bilişsel davranışçı terapinin yüzeysel kısmını kullanarak size yardım etmeye çalışır.
Bilişsel davranışçı terapi nedir?
BDT, bir terapi türüdür. Düşüncelerin duyguları yarattığını insanların da bu duygulara göre davranışlar sergilediğini söyler. BDT, kişinin olumsuz işlevsiz düşüncelerine gerçekçi ve daha işlevli alternatifler önerir temelinde. Leo da bu bağlamda çalışan bir bottur.
Leo'yu nasıl yaptım?
Leo'yu GPT-3.5 dil modeli yapay zekayla yaptım. Hazır bir yazılımı kullandım. Benim üstüme düşen yapay zekayı eğitmekti. Ben de uygun 'prompt'larla bunu yaptım.
Leo, sınırsız mı?
Hayır, Leo ücretsiz sürümle yapıldı ve sınırlı. Ücretli sürüm aylık 40 dolar ve beni aşar.

Aşağıda spoiler içinde örnek bir kullanım yer almakta:
Screenshot_20231201_192854_Discord.jpg
Denemek isterseniz sunucuma gelebilirsiniz:

Siteme de ekleyebildim. Sitemden de ulaşılabilir durumda.
https://canerkosedag.com adresine gittikten sonra ana sayfada iken sağ altta kırmızı yuvarlak bir buton göreceksiniz. O butona basarak bota ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck
Daha önce konusunu açtım fakat ilgi görmedi. @qqzeck daha açıklayıcı olursan daha ilgi görebilir dedi. Öyle yapayım bakalım.

LunaChat nedir?
LunaChat bir Discord botudur.
Luna ismi nedir?
Luna, botun persona adıdır.
Luna kimdir?
Luna, GPT-3.5 dil modeli yapay zekayla çalışan bir rehberlik botudur. Luna, bilişsel davranışçı terapinin yüzeysel kısmını kullanarak size yardım etmeye çalışır.
Bilişsel davranışçı terapi nedir?
BDT, bir terapi türüdür. Düşüncelerin duyguları yarattığını insanların da bu duygulara göre davranışlar sergilediğini söyler. BDT, kişinin olumsuz işlevsiz düşüncelerine gerçekçi ve daha işlevli alternatifler önerir temelinde. Luna da bu bağlamda çalışan bir bottur.
Luna'yı nasıl yaptım?
Luna'yı GPT-3.5 dil modeli yapay zekayla yaptım. Hazır bir yazılımı kullandım. Benim üstüme düşen yapay zekayı eğitmekti. Ben de uygun 'prompt'larla bunu yaptım.
Luna, sınırsız mı?
Hayır, Luna ücretsiz sürümle yapıldı ve sınırlı. Ücretli sürüm aylık 40 dolar ve beni aşar.

Aşağıda spoiler içinde örnek bir kullanım yer almakta:
Denemek isterseniz sunucuma gelebilirsiniz:
Hocam emeğinize sağlık tekrardan akşam denedikte sonra bu konuya cevap olarak ekran görüntülerini aktarıcam.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Minimalist bir yardımcı diyelim. Gelişmesi için önünde uzun yollar var.

Bir psikoloji meraklısı da olarak sosyal medyadan edindiğim arkadaşlara terapi veriyorum/vermeye çalışıyorum.

Hiçbir zaman botlarla konuşmak gerçek kişilerle konuşmanın önüne geçemez.

Yardıma muhtaç olan insanların psikologa/psikiyatriye gitme durumu malumdur. Bunun ertelenmemesi gerekir.

Ellerine sağlık Caner.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
terapi veriyorum/vermeye çalışıyorum
Ne demek istediğini ben anladım fakat bu az buçuk yanlış bir ifade. Terapi sadece lisanslı terapistlerce verilen bir şey.
Ne demek istediğini ben anladım ama sadece kullanımın biraz hatalı olduğunu söylemek istiyorum.
Hiçbir zaman botlarla konuşmak gerçek kişilerle konuşmanın önüne geçemez.
Tabii ki öyle, fakat gelecekte bu tarz terapi botları çıkacaktır. En azından çıkacağını düşünüyorum.
Gelişmesi için önünde uzun yollar var.
Gelişmeye açık değil. Dediğim gibi sınırlı bir bot. İstesem daha iyisini yapardım fakat token sınırım var. Token sınırını arttırmak için ise aylık 1200 liracık istiyor.
Ellerine sağlık Caner.
Teşekkürler.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler