Neler Yeni

Öneri İnceleme İstekleriniz: Asus ROG Strix G18 G814JI-N6062W

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,309
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Değişimden gelen Asus ROG Strix G18 G814JI-N6062W için bir video incelemesi planlıyorum! 🎥 Temel konuları ele aldım, ancak SİZİN katkınızı istiyorum.
Bu oyun cihazı hakkında hangi özel ayrıntılara odaklanmamı istersiniz? 🤔 Belirli bir özellik, performans yönü veya başka bir şey olsun - bana bildirin!
THH ve değişim sürecine de değineceğim, ancak eklememi istediğiniz başka noktalar varsa aşağıya bırakın. Bu incelemeyi olabildiğince izlemesi keyifli hale getirelim! 🔍

Değişim neydi diyenler için:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sonunda değişimi uygun görmüşler.

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ömer
Steam
1316142768
Değişimden gelen Asus ROG Strix G18 G814JI-N6062W için bir video incelemesi planlıyorum! 🎥 Temel konuları ele aldım, ancak SİZİN katkınızı istiyorum.
Bu oyun cihazı hakkında hangi özel ayrıntılara odaklanmamı istersiniz? 🤔 Belirli bir özellik, performans yönü veya başka bir şey olsun - bana bildirin!
THH ve değişim sürecine de değineceğim, ancak eklememi istediğiniz başka noktalar varsa aşağıya bırakın. Bu incelemeyi olabildiğince izlemesi keyifli hale getirelim! 🔍

Bunu incele4misin

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar

Aynı cihaz bende de var incelemenizi bekliyorum ben de.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Top Bottom