Arama sonuçları: *

1. L

Rehber Buzzer Nedir? Ne İşe Yarar? Bip Sesleri Ne Anlama Gelir? AÇIKLAMALI

Bu yaptiginiz inceleme degil baska bir sey gercekten cok uzun ve basarili olmus. Ellerinize saglik. Fakat yazi boyutu cok buyuk + renklerin secimi de iyi olmamis, okuyasi gelmiyor insanin.
  2. L

İnceleme JBL Quantum 600 9.1 incelemesi

Hocam selamlar elinize saglik guzel bir inceleme olmus. Fakat birkac sorum daha olacak size; 1- Muzik performansi sizce nasil? Bass vb. Sesleri iyi verebiliyor mu, muzik performansi uzer mi? 2- bu kulakligi genellikle ps5’de oyun+ Pc’de muzik dinlemek, dizi izlemek icin alacagim. Dizi izlerken...
  3. L

En iyi 10 2020 oyunu

Kişisel herhalde arkadaşın listesi, dolayısıyla senin için Half Life Alyx 1. olabilir, arkadaş ve benim için ve game awards'da aldığı ödüllerden hareketle dünyanın büyük bir kısmı için 2020'nin en iyi oyunu The Last Of Us Part 2, yani bak benim için 1. :)
  4. L

En iyi 10 2020 oyunu

Onun 2.sırasında Half Life Alyx vardı. Ayrıca ilk 10'unda Ori And The Will Of The Wisps vardı. Bir de Yakuza serisinden bir oyun yoktu. Yani arkadaşın kendi sıralaması büyük ihtimalle :)
  5. L

En iyi 10 2020 oyunu

6- yok hocam. Eline sağlık ayrıca.
  6. L

Rehber Mutlaka Oynamanız Gereken Hikayeli Oyunlar! (Güncelleniyor)

ORİ serisini görememek üzdü, iki oyunu da bayılarak bitirdim. Özellikle ikincisi bana göre bir platform-Metroidvania oyununun çıkabileceği en üst seviyeydi. Onun dışında rehber gayet güzel, elinize sağlık.
  7. L

İnceleme MSI Alpha 15 A4DEK-018XTR İnceleme

Tam yük için Aida64 gibi testler lazım hocam, oyunlarda hiçbir zaman tam yükte işlemci çalışmaz.
  8. L

Rehber Kripto Paralar Haram mı?

Haram helal bosvermek lazim da kumar ile hicbir farki yok, ulkede kumar yasak iddia okey, kripto paralar okey, borsa okey. Sonucta “şans” faktoruyle para kazaniyor veya kaybediyorsun. Dolayisiyla bu is bence kumardir. Ben hic almadim fakat bana kalirsa kumar haramsa bu da haramdir. Ama bu...
  9. L

Rehber PS oyunlarını PC'de oynayın! (700+ oyun)

Yine süper rehber hocam, ellerine sağlık :)
  10. L

İnceleme Canavar Uyandı! 5600X RTX3070 Sistemimizi Topladık!

Hocam hayırlı olsun çok güzel duruyor sistem iyi günlerde kullan :)
  11. L

İnceleme İskender İncelemesi.

Her şeyi anladım da pirinç pilavıyla nasıl uyumlu yaa bence hiç yakışmıyorlar :) İkisini de ayrı ayrı çok severim fakat pirinç pilavı+iskender hiç denemedim ve yakışacaklarını hiç düşünmüyorum.
  12. L

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Cok guzel aciklamissin la ayrica rehber cok iyi olmus. @Sadeceogrenmekistiyorum Bu arada ben hayatimda hic korsan oyun oynamadim oynayanlarin kendi bilecekleri is beni hic alakadar etmez fakat az paranin olmasi ile korsana yonelmek mantiksiz, yani ben 20 tlem varsa witcher 3 oynarim, 200tlem...
  13. L

İnceleme Cloud Alpha

Cloud mix hakkında hiçbir fikrim yok. Fİyat olarak 1000tl gerçekten pahalı fakat kulaklık çok rahat+ses kasması çok iyi. Yani bence hak ediyor.
  14. L

Rehber Alınmaması Gereken AM4 Anakartlar Rehberi!

Çok güzel olmuş hocam, eline sağlık.
  15. L

Rehber 200TL'ye Kadar Tam Kablosuz Kulaklık Tavsiyeleri

Eline sağlık hocam, güzel açıklamışsın hepsini :)
  16. L

Rehber F/P Olmayan ve alınmaması gereken ürünler

3600X’in oc potansiyeli daha fazladir biraz yanlis olmus sanki. Cunku 2020 model 3600lerin silikon kalitesi cok iyi ve az voltajla bile cok iyi overclock olabiliyorlar, 3600+T6 ultra bence her turlu 3600X’den mantikli.
  17. L

Rehber Amd crossfire ve Nvidia SLI nedir yararları ve zararları nelerdir

Eline sağlık brom, forumu da bırakma ne kadar boş insan olsa da dolu insan sayısı da çok ve değerli bir insansın sen forum için ;)
Top Bottom