Ne alaka ya? Fiyat pahalı olunca dolandırıcı mı oluyor? Lütfen saçma sapan cümleler kurmayın. Ayrıca kendi paranı kazanmak ile bu konunun uzaktan veya yakından bir ilgisi yok. Bütçen neye yetiyorsa maalesef onu oynaman gerekiyor. Yoksulluk seni kul hakkına ve hırsızlığa yönlendirmemeli. Evet oyun bir ihtiyaç, çoğu insanın belki de tek zevki veya tek eğlendiği şey. Fakat sırf eğlenmek için onca kişinin emeğini boşa çıkarmayın. Bütçene uygun olan oyunları oynaman gerek. Mesela bir araba alacağını varsayalım, örnek veriyorum bütçen 100 bin, sen 500 bin TL'lik araca param yetmiyor diye o aracı çalacak mısın?
Sakın ha "Paran olmazsa anlarsın" gibi cümleler kurmayın. Ben memur çocuğuyum, şimdiye kadar bir zenginlik görmedim. Kafam rahat bir şekilde bir ürün alamadım, bir oyuna 100TL üstü veremedim. Aynı zamanda oyuna 200TL veremiyorum diye korsana da yönlenmedim. Yani bu oyunu alamayan bir tek sizler değilsiniz, çoğu kişi alamıyor. Lütfen korsana yönlenmeyin, tabii yönlenirseniz günahı sizin boynunuza, beni ilgilendirmez. Ben sadece uyarıda bulunuyorum...