İntel Xeon
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 2
Senin mesajı okumadımda ne yazmısdın?Konuyu nerelere cektiniz ya
Senin mesajı okumadımda ne yazmısdın?Konuyu nerelere cektiniz ya
Forumda korsan site paylaşılmasi yasak.Vay be. Çatır çutur korsanı savunanlar olmuş bu başlık altında. Neredeyse hiçbir şey dememişsiniz. Ben burada sadece çocukluğumuzda oynadığımız NOSTALJİ oyunları indirebileceğim bir site var mı diye konu açmıştım (örneğin cs 1.5) ve ağzımı burnumu kırmadığınız kalmıştı. Pes doğrusu.
Steam? 1.5 yok ama 1.6 var.Vay be. Çatır çutur korsanı savunanlar olmuş bu başlık altında. Neredeyse hiçbir şey dememişsiniz. Ben burada sadece çocukluğumuzda oynadığımız NOSTALJİ oyunları indirebileceğim bir site var mı diye konu açmıştım (örneğin cs 1.5) ve ağzımı burnumu kırmadığınız kalmıştı. Pes doğrusu.
Yok hocam sadece bunu deselerdi tamamdı zaten de, hakarete varmıştı yani.Forumda korsan site paylaşılmasi yasak.
Webteknonum yaptıği haberlere bakabilirsin bu arada Cs 1.6 için yakin zamanda haberi yapilmişti.Vay be. Çatır çutur korsanı savunanlar olmuş bu başlık altında. Neredeyse hiçbir şey dememişsiniz. Ben burada sadece çocukluğumuzda oynadığımız NOSTALJİ oyunları indirebileceğim bir site var mı diye konu açmıştım (örneğin cs 1.5) ve ağzımı burnumu kırmadığınız kalmıştı. Pes doğrusu.
Hakaret edenleri raporlayin geçinYok hocam sadece bunu deselerdi tamamdı zaten de, hakarete varmıştı yani.
Steam? 1.5 yok ama 1.6 var.
euro kazanan bir adam ayda 33 3A oyun alabiliyor.Doğru demiş, paran yoksa oynama.
Seninle bunları uzun uzun konuşmuştuk.euro kazanan bir adam ayda 33 3A oyun alabiliyor.
türkiyede ise sadece 4. ne yapsın bu adam? paran yoksa oynama falan? kendine oynuyor zaten sana değil.
Enis video içeriğinde paran yoksa oynama demiyor haberin olsunDoğru demiş, paran yoksa oynama.
Video yu dün ya da 2 gün önce izledim, isyan ediyor ama video başlığı doğru. Paran yoksa oynama.Enis video içeriğinde paran yoksa oynama demiyor haberin olsun
oldu? paramız yoksa eğlenmeyelim,paramız yoksa yaşamayalım,nasıl hayat iyi di mi ?Doğru demiş, paran yoksa oynama.