Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Vay be. Çatır çutur korsanı savunanlar olmuş bu başlık altında. Neredeyse hiçbir şey dememişsiniz. Ben burada sadece çocukluğumuzda oynadığımız NOSTALJİ oyunları indirebileceğim bir site var mı diye konu açmıştım (örneğin cs 1.5) ve ağzımı burnumu kırmadığınız kalmıştı. Pes doğrusu.

Vay be. Çatır çutur korsanı savunanlar olmuş bu başlık altında. Neredeyse hiçbir şey dememişsiniz. Ben burada sadece çocukluğumuzda oynadığımız NOSTALJİ oyunları indirebileceğim bir site var mı diye konu açmıştım (örneğin cs 1.5) ve ağzımı burnumu kırmadığınız kalmıştı. Pes doğrusu.
Forumda korsan site paylaşılmasi yasak.

Steam? 1.5 yok ama 1.6 var.

Webteknonum yaptıği haberlere bakabilirsin bu arada Cs 1.6 için yakin zamanda haberi yapilmişti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam sadece bunu deselerdi tamamdı zaten de, hakarete varmıştı yani.
Hakaret edenleri raporlayin geçin

euro kazanan bir adam ayda 33 3A oyun alabiliyor.
türkiyede ise sadece 4. ne yapsın bu adam? paran yoksa oynama falan? kendine oynuyor zaten sana değil.
Seninle bunları uzun uzun konuşmuştuk.

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,294
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face